PrimaDonna Swim Badmode collectie zomer 2020

Terwijl de ‘kortste dag’ net achter ons ligt, focussen wij ons alweer op het nieuwe badmode seizoen. Van PrimaDonna Swim 2020 hangen de eerste series alweer te pronken in onze winkel in Hilversum. Op onze webshop kun je alvast een kijkje nemen of je bikini, badpak, tankini online bestellen natuurlijk!

Prima Donna Swim maakt je vrolijk en je krijgt meteen zin om een duik te nemen. Als je deze nieuwe badmode bekijkt, waan je je in zonnige oorden en voel je de warmte bijna. De collectie is verdeeld over 12 series die elk weer een andere uitstraling hebben, zodat jij genoeg keuze hebt. Of  je nou een bikini kiest in een printje of een badpak in een effen kleur, in de badmode van Prima Donna Swim 2020 zul je er prachtig uit zien! Want PrimaDonna Swim staat bekend om de perfecte pasvorm, óók in de grotere cupmaten.

We zetten de series van PrimaDonna Swim 2020 voor je op een rijtje:

PrimaDonna Swim Ocean Drive Sirocco Jacaranda Mogador ChillyHilversum

Ocean Drive
Ocean Drive is een oude bekende. Deze serie van PrimaDonna Swim is er eerder al geweest in andere kleurstellingen en is er nu in Dark Olive. De naam zegt het al; Donker olijf en dan gecombineerd met off white en blauw. Een sportieve uitstraling met een knipoog naar chic. Ocean Drive heeft zowel een bikini met voorgevormde cup als een bikini met alleen een beugel. Het type bikini broekje kun je er zelf bij kiezen in de juiste maat. Het badpak van de Ocean Drive heeft een corrigerend effect. En om je badmode outfit helemaal compleet te maken is er ook een mooie kaftan!

Sirocco
Hou je van kleur dan is de Prima Donna Swim serie Sirocco echt iets voor jou! Een tropische bloemenoase print op 3 verschillende soorten bikini tops. Een niet voorgevormde bikini top met beugel, een voorgevormde bikini top én een voorgevormde triangel bikini top. Of ga jij toch liever voor een tankini top in deze serie? Behalve een mooie kaftan is er van Sirocco ook een pareo.

Jacaranda
PrimaDonna Swim heeft ervoor gekozen om de Jacaranda in twee kleuren uit te brengen: Cypress Green en Blue Nomad. Kleuren die helemaal hot zijn in de zomer van 2020. Deze serie lijkt een effen kleur te hebben, maar als je goed kijkt zie je het subtiele dierenprintje met een glittertje. Ook in deze badmode serie weer een voorgevormde en niet voorgevormde bikini top. Vind jij het toch prettiger om je buik bedekt te hebben, kies dan voor de tankini top. Heb je er trouwens weleens aan gedacht om je tankini top ook eens te dragen als bovenkleding?

Mogador
De marine look ten top met de bekende perfecte pasvorm van PrimaDonna…wat wil je nog meer? Mogador is er in blauw/wit gestreept en ook in effen wit. De uitstraling van deze badmode is zowel glamorous als nautisch. Een stijl die bij iedereen past. Behalve de beugel bikini top en de voorgevormde bikini top zit er in Mogador ook een voorgevormde triangel bikini top. Deze laatste geeft een mooi decolleté, dames! En het bikini broekje kies je er weer zelf bij; Het lage strik broekje, de ‘gewone’ bikini slip of de taille bikini slip die lekker over je buikje valt. En als je er de bijpassende blouse of het stretch jurkje bij kiest kun je zo het terras op!

PrimaDonna Swim Sherry Atlas Assilah Casablanca ChillyHilversum

Sherry
Prima Donna Swim fans kennen ‘m natuurlijk, de Sherry! Niet voor niets blijft deze badmode serie in de collectie. Behalve in Sapphire Blue komt de Sherry ook in Smoking uit. Smoking, een krijtstreepje verwerkt in je bikini, tankini of badpak. Chic en trendy! Het badpak in deze serie heeft verborgen beugels en is corrigerend. Het bijpassende jurkje kun je op een mooie zomerse dag natuurlijk ook dragen als je een terrasje gaat pakken!

Atlas
Een beetje retro, een beetje vernieuwend, maar vooral veel PrimaDonna Swim! Of je ‘m nou kiest in het zwart/witte ruitje of in het rood/witte ruitje, je zult je er op en top vrouw in voelen. Deze badmode serie is zeer uitgebreid. Zo is er een badpak met voorgevormde cups en een balconnet bikini top met een brede band onder de cups om de retro look te benadrukken. Echt speciaal zijn het topje en het shortje, kijk maar eens! Maar ook de bikini top met hoge cup is door de plooitjes op de cup lekker retro in 2020. Nu hoef je er alleen nog de bijpassende tas en het badlaken bij te shoppen en je bent klaar voor de zomer of je zonvakantie!

Assilah
Missoni is ooit begonnen met de zigzag print en PrimaDonna Swim heeft er nu z’n eigen Twist aan gegeven. In de kleur Black/Sand krijgt deze badmode serie Assilah een unieke uitstraling. Bohéme Chic noemt PrimaDonna het zelf. Er zijn twee verschillende bikini tops in deze serie: de beugel bikini met hoge cup en de voorgevormde bikini top. Daarbij heb je de keuze uit een wat lager bikini broekje en de hogere taille bikini slip.

Casablanca
Kleur! De inspiratie voor deze badmode serie hebben de ontwerpers van  Prima Donna Swim opgedaan in Marrakesh. Warme oosterse tinten verwerkt in de mooie modellen van Prima Donna. In de Casablanca vind je behalve de beugel bikini top en voorgevormde bikini top ook een strapless bikini top (die je uiteraard ook mét bandjes kunt dragen). De bikini slips kun je er in drie verschillende modellen zelf bij kiezen. Of je gaat voor het badpak. Deze heeft voorgevormde cups en met de touwtjes aan de zijkanten kun je ‘spelen’ zodat je de beenuitsnijding wat hoger of wat lager kunt maken. Dan hoef je je alleen nog af te vragen of je kiest voor de pareo of voor de kaftan!

PrimaDonna Swim Sahara Oasis Tanger Holiday ChillyHilversum

Sahara
Deze seventies look serie van PrimaDonna Swim is er in Red Pepper en Electric Blue. De perfecte pasvorm van Prima Donna vind je terug in de badmode collectie. Of je nu kiest voor de niet voorgevormde beugel bikini of juist de voorgevormde bikini of toch het badpak….je zult je super vrouwelijk voelen! Uiteraard biedt PrimaDonna Swim je ook in deze serie de kans om je outfit af te maken met een zonnig jurkje of een jumpsuit. Beide gestreept.

Oasis
De ontwerpers van PrimaDonna Swim hebben bij deze serie de donkere kleuren de boventoon te laten voeren. Als de schaduw op een hete zomerdag. Black Cactus is de verzamelnaam voor de kleuren van deze badmode serie. Behalve de drie verschillende bikini tops (beugel, voorgevormd en strapless) kun je in de Oasis ook kiezen voor een bijzonder badpak. Het badpak heeft een triangel vorm voor een mooi decolleté en heeft ook voorgevormde cups. En jij kiest bij de bikini tops natuurlijk zelf weer voor het bijpassende bikini broekje waarin jij je prettig voelt!

Tanger
Als een cocktail bij zonsondergang, Pink Sunset. Zie jij jezelf al zitten op het strand in deze prachtige PrimaDonna Swim bikini? De bikini top is in balconnet vorm en voorgevormd en je kunt kiezen uit twee bikini slips: het lagere bikini slipje met strikjes of de taille bikini slip die je kunt verstellen door de touwtjes aan de zijkant strakker of losser aan te trekken.

Holiday
Van de naam alleen al krijg je natuurlijk het vakantie gevoel! PrimaDonna Swim wilde je graag een badmode serie aanbieden met een minimalistische en pure look…. En dat is gelukt! Een badmode serie anders dan anders in de kleuren Midnight Blue, Dark Olive en Barollo Red. Hou jij van simpel en zacht? Dan is de Holiday echt iets voor jou! Je kunt kiezen uit twee verschillen bikini tops en ook twee verschillende bikini slips. Er is een badpak met uitneembare cups en een badpak dat hooggesloten is. Om het af te maken kun je er een kaftan bij kiezen die je kunt dragen over je bikini of badpak……of je draagt ‘m gewoon op een leuke jeans!

Cocktail
Of ga je toch liever voor de badkleding van Cocktail?  Een rustige lijn in de Prima Donna Swim collectie die je een zeker gevoel geeft in zwart. Deze serie is het hele jaar door verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit 2 verschillende bikini tops, 2 verschillende badpakken, een tankini top en maar liefst vier verschillende soorten bikini slips!