Felina

Felina staat bekend om haar kwaliteit en perfecte pasvorm tot een G cup. Dit zorgt voor het welbekende Felina comfort. Soepele lingerie voor elke dag, die als een tweede huid aanvoelt en dat is wat we graag willen. De elegante en verzorgde uitstraling van Felina, komt vooral door het gebruik van mooie gladde stoffen in combinatie met broderie en bloemen stiksels.

Beyond Basic

Beyond Basic

Verkrijgbaar in de kleur black

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

Rhapsody

Rhapsody

Verkrijgbaar in de kleuren deep grey, witlight taupe en zwart

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

  

Serenada

Serenada

Verkrijgbaar in de kleuren white, porcelain rose en zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

Divine Vision

Divine Vision

Verkrijgbaar in de kleuren light taupe en zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Joy

Joy

Het geometrisch stiksel gecombineerd met het zachte en subtiel glanzende  microweefsel biedt een waardevol karakter aan deze serie. De body wordt door de heldere lijn en het niet toepassen van borduursels tot een perfect “onderkleding- item”  onder nauw aansluitende  kledingstukken.

 

Verkrijgbaar in de kleuren wit, vanille, zand en magic blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

Melina

Melina

De serie overtuigt door het hoogwaardig elastisch materiaal en de bijzondere opdruk in een uniek design. De hooggesloten cups bieden optimale omvang en ondersteuning. Het kostbare Zwitsers borduurwerk maakt het totaalplaatje compleet.

 

Verkrijgbaar in de kleuren naturel, zand en zwart.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

Swiss Broderie

Swiss Broderie

Microweefsels in combinatie met lycra en katoen garanderen een hoge functionaliteit en een uitstekend draagcomfort. Het fijnste Zwitserse borduurwerk op tule met een decent mat- /glanseffect levert deze serie zijn bijzondere beoordeling op.

 

Verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

Pagina

Felina Lingerie 2022

Felina beugel bh

De lingerie van Felina is van uitstekende kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm tot in de grote cupmaten. De elegante en verzorgde uitstraling van Felina, komt vooral door het gebruik van mooie gladde stoffen in combinatie met broderie en bloemen stiksels. De stoffen worden geselecteerd op comfort en stevigheid, zodat met elk model het gewenste effect bereikt kan worden. In elke serie wordt een nieuw innovatief materiaal gebruikt, zodat er voor iedereen een comfortabele bh bij zit. Daarnaast zien de bh's er ook nog een elegant en stijlvol uit. Zo heb je comfortabele lingerie in een prachtig jasje!

 

 

Felina bh online

Elk half jaar brengt Felina een nieuwe modekleur uit in een aantal series. Het gewenste comfort blijft, maar een nieuwe look kan geen kwaad.. Op deze manier blijven ze toch de collectie vernieuwen en blijven deze bh's passen bij elke garderobe. De gehele lingerie collectie van Felina kun je vinden op onze online webshop. Wil je advies of hulp bij het bestellen? Onze online klantenservice helpt je graag! Of kom gezellig een keer passen in de winkel. Bekijk de hele Felina lingerie collectie en ontdek welk setje het beste bij jou past. Je start iedere dag pas echt goed met Felina!

Klik hier voor de outlet

 

Felina lingerie expert

Als sinds 1885 kunnen wij genieten van de lingerie van Felina! Felina is begonnen als korsetfabriek en heeft zich ontwikkeld tot een groot lingerie bedrijf. Felina staat bekend om de fijne pasvorm en hoogwaardige kwaliteit. De bh`s, slips en body’s  zijn ontworpen voor de zelfbewust vrouw, die midden in het leven staat. Doordat Felina al lang op markt meedraait weten zij precies welke eisen en wensen deze vrouw stelt aan haar lingerie. Felina stelt zelf dan ook hoge eisen aan de collecties lingerie en doen ook geen enkele concessie als het gaat om kwaliteit. Dat is tevens hun grootste kracht! Enkel de beste en meest huidvriendelijke materialen zijn goed genoeg voor de beha`s, slips en bodies van Felina.