Felina Lingerie

Felina Lingerie
Rhapsody

Verkrijgbaar in de kleuren truffel, zwart, vanille en light taupe.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

  

Felina Lingerie
Icon

Verkrijgbaar in de kleur blue mood


De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Felina Lingerie
Moments

Verkrijgbaar in de kleuren admiraal blauw, wit, vanille, zand en zwart

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Felina Lingerie
Joy Print

Verkrijbaar in de kleuren licht taupe en carbon

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Felina Lingerie
Emotions

Een decoratief bladborduursel onderstreept het vrouwelijke karakter van de onderkleding. Functionele vormen en verleidelijke materialen laten tot aan de G - cup geen wens onbeantwoord.

 

Verkrijgbaar in de kleuren wit, vanille, zwart en blush.
De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen. 

Felina Lingerie body

Felina beugel bh

De lingerie van Felina is van uitstekende kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm tot in de grote cupmaten. De elegante en verzorgde uitstraling van Felina, komt vooral door het gebruik van mooie gladde stoffen in combinatie met broderie en bloemen stiksels. De stoffen worden geselecteerd op comfort en stevigheid, zodat met elk model het gewenste effect bereikt kan worden. In elke serie wordt een nieuw innovatief materiaal gebruikt, zodat er voor iedereen een comfortabele bh bij zit. Daarnaast zien de bh's er ook nog een elegant en stijlvol uit. Zo heb je comfortabele lingerie in een prachtig jasje!

 

 

Felina bh online

Elk half jaar brengt Felina een nieuwe modekleur uit in een aantal series. Het gewenste comfort blijft, maar een nieuwe look kan geen kwaad.. Op deze manier blijven ze toch de collectie vernieuwen en blijven deze bh's passen bij elke garderobe. De gehele lingerie collectie van Felina kun je vinden op onze online webshop. Wil je advies of hulp bij het bestellen? Onze online klantenservice helpt je graag! Of kom gezellig een keer passen in de winkel. Bekijk de hele Felina lingerie collectie en ontdek welk setje het beste bij jou past. Je start iedere dag pas echt goed met Felina!

Klik hier voor de outlet