Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks.

Sloggi Dames

Sloggi staat voor vrouwelijk, puur, luchtig en een hoog draagcomfort. Lingerie die het lichaam siert op een pure manier.. Dankzij de comfy pasvormen is deze lingerie ideaal voor dagelijks gebruik. Elke bh en slip zit super fijn om je lijf, wij beloven je.. je wilt nooit meer anders!

Ever Fresh

Ever Fresh

Verkrijgbaar in de kleuren terracotta, black en white.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Body Adapt

Body Adapt

Verkrijgbaar in de kleuren black, white en nostalgic brown.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Zero

Zero

Verkrijgbaar in de kleuren black, silk white en cognac.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Zero Feel

Zero Feel

Verkrijgbaar in de kleur black, cognac, peanut butter, angora en black combination.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Zero One

Zero One

Vekrijgbaar in de kleur black, silk white en cognac.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Wow Comfort

Wow Comfort

Verkrijgbaar in de kleur black, ecru en foundation nude.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Wow Embrace

Wow Embrace

Verkrijgbaar in de kleuren skin/light combination, black combination en white/light combination.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Pagina

Sloggi Lingerie

Sloggi dames lingerie

Comfy lingerie in een mooi jasje.. Dat is Sloggi.. Het pure merk verdient haar naam dankzij de luchtige en comfortabele ondermode met sierlijke details. De basic slips zijn perfect met elkaar te combineren, wat elke dag weer voor een verrassende nieuwe look zorgt. Elk lingerie item zit opnieuw weer onwijs goed om je lichaam en zorgt voor een hoog draagcomfort. Zachte materialen en comfortabele modellen staan hierbij centraal. De lingerie is speciaal ontworpen om je lichaam meer vrijheid en adem ruimte te geven. Je zult direct verschil merken vergeleken met andere lingerie. Daarnaast hebben veel bh’s en slips het invisible effect, wat perfect is voor onder je strakke kleding. Draag je liever shaping lingerie? Ook daar kan Sloggi lingerie je mee van dienst zijn. Speciale slips die je heupen en taille afslanken, verhullen ongewenste hobbeltjes. Je wordt direct verliefd op het Sloggi ondergoed!

 

 

Sloggi ondergoed collectie

Laat je verrassen door het fijne Sloggi dames ondergoed. Het ondergoed heeft een goede ligging op de huid en zorgt voor een super comfy gevoel. Bovendien heeft het Sloggi ondergoed ook nog eens een onzichtbaar effect, wat er voor zorgt dat je het niet ziet onder je strakste kleding. Een ‘must have’ voor je lingerielade. Dit microvezel ondergoed is ideaal voor dagelijks gebruik en bezorgt je het beste effect wat je je maar kan wensen. Een mooie bijpassende bh en slip zorgen voor een spetterend geheel. Wil je niet altijd hetzelfde setje aan? Geen probleem! Alle bh’s en slips zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, dankzij de klassieke kleuren en designs. Sloggi ondergoed geeft stijl en comfort gedurende de gehele dag. Heb jij al een favoriet op het oog? Check it out!

 

Sloggi dames online

Shop je favoriete Sloggi dames lingerie op onze online webshop. De allerfijnste en mooiste items voor jou geselecteerd, you will love it! De collectie wordt regelmatig aangevuld en verbeterd met nieuwe kleuren en designs. Top kwaliteit en een hoog draagcomfort staan hierbij centraal. Heb jij al iets op het oog? Veel plezier met je Sloggi lingerie!