Anita


Anita 


Anita is een veelzijdig merk met voor een ieder wat wils waarbij draagcomfort voorop staat. Met de Active lijn bieden ze elke vrouw de juiste support bij verschillende sport activiteiten. Van firm tot maximum support en van basic tot een vrolijk kleurtje! Met de Anita sportbh zit je altijd goed. Anita Maternity is ontworpen om elke vrouw tijdens en naar haar zwangerschap comfortabele en vrolijke lingerie te bieden. Opzoek naar dagelijkse comfortabele lingerie? Dan is Anita Comfort iets voor jou. Deze bh's bieden je de beste ondersteuning met een hoog draagcomfort. Naast deze lijnen is Anita ook gespecialiseerd in prothese bh's en badmode. De Anita Care lingerie en Anita Care badmode geven je de stevigheid en comfort waarnaar je opzoek bent na een borstoperatie.

Anita Care


Anita Care is een bijzondere lijn die is gemaakt om vrouwen na hun borstoperatie zich zo vrouwelijk en comfortabel mogelijk te laten voelen. Prothese lingerie is vaak basic. Hierin probeert Anita verandering te brengen. Zoals met de series Fleur, Antonia en Helen . Deze lingerie heeft naast comfort ook nog eens een leuke uitstraling! Uiteraard kan je bij Anita Care ook terecht voor je perfecte basic prothese bh. Alle Care bh's zijn afgewerkt met huidvriendelijke en zachte materialen voor het beste comfort. Naast lingerie heeft Anita ook een Care badmode collectie. Een uitgebreide collectie met bikini's, badpakken en tankini's. Met de vrolijke en moderne prints doe je altijd mee met de laatste trends. Uiteraard met het bekende draagcomfort

Je favoriete Anita BH


Welke Anita bh is jouw favoriet? Anita heeft een uitgebreide collectie die op elke vrouw is afgestemd. Met het ultieme draagcomfort op de eerste plaats!
Anita Care collectie


De Anita Care collectie bevat alles wat jij nodig hebt. Bij Chilly shop je niet alleen de protheses zelf, maar ook de juiste lingerie en badmode om deze mee te dragen.


Serie in de spotlight: Havanna


Dat draagcomfort van belang is voor je lingerie weet Anita als geen ander. Dit ultieme draagcomfort vindt je ook terug in de serie Havanna van Anita Comfort Lingerie. Een fijne basic serie met voor ieder wat wils. Op zoek naar een fijne bh zonder beugel? Dan heb je in de serie Havanna maar liefst keuze uit twee modellen bh’s. Een corselet met de juiste ondersteuning, maar ook comfort vind je terug in deze serie.

Anita Comfort Havanna tailleslip 1512
Anita Comfort Lingerie
Nu € 29,95
Anita Comfort Havanna comfort corselet 3513
Anita Comfort Lingerie
Nu € 89,95
Anita Comfort Havanna comfort bh zonder beugel 5811
Anita Comfort Lingerie
Nu € 69,95
Anita Comfort Havanna bh zonder beugel 5812
Anita Comfort Lingerie
Nu € 54,95
Anita Comfort Havanna bh zonder beugel 5813
Anita Comfort Lingerie
Nu € 64,95
Anita Comfort Lingerie Havanna comfort corselet 3512
Anita Comfort Lingerie
Nu € 79,95