Slip

Een slip is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Het is een kledingstuk dat elke dag gedragen wordt en daarom is het belangrijk een passende en comfortabele slip te kopen.

Producten 1-30 van 244

Van laag naar hoog sorteren
 1. Amoena - Emma Slip
  € 29,95
 2. Amoena - Alina Slip
  € 29,95
 3. Empreinte - Joséphine Slip
  Nu € 52,00 Normale prijs € 65,00
 4. Simone Pérèle Lingerie - Andora Slip
  Nu € 28,00 Normale prijs € 40,00
 5. Chantelle Lingerie - Soft Stretch Super stretch slip
  Nu € 12,60 Normale prijs € 18,00
 6. Chantelle Lingerie - Pont Neuf Slip
  Nu € 26,60 Normale prijs € 38,00
 7. Chantelle Lingerie - Hedona Slip
  Nu € 22,40 Normale prijs € 32,00
Pagina
per pagina

Slip kopen

Bij het kiezen van een slip is het belangrijk om te kijken naar het materiaal en de pasvorm. Een slip kan van verschillende materialen zijn gemaakt. Voorbeelden van deze materialen zijn: nylon, katoen, spandex en polyester. Katoen wordt vaak gekozen, doordat het zacht en ademend is. Voor een duurzamer en slijtvastere slip kun je beter kiezen voor nylon of Polyester. Dit wordt vaak gebruikt tijdens sport en lichamelijke activiteiten. Spandex is elastisch wat zorgt voor een goede pasvorm.

Het is belangrijk om een slip te kopen met een goede pasvorm. Wanneer een slip te strak zit kan deze gaan wrijven en voor irritatie zorgen. Daarentegen geeft een slip die te groot is weer te weinig ondersteuning. Hierbij kan je rekening houden met de taillemaat en de beenopening. Bij sommige slips is een elastische tailleband ingebracht, terwijl anders slips een trekkoord hebben. Voor de juiste functionaliteit en comfort is het dus van belang de juiste slip aan te schaffen.

Tip: kijk ook eens bij onze strings, tailleslips en rioslips.