Gratis verzending vanaf €65,- of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Over ons

Het Chilly Team!

Chilly opende in 1991 haar deuren in een klein pandje op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Destijds werd er alleen damesmode verkocht. Na vijf jaar verhuisde Chilly naar een groter pand een paar deuren verder en breidde daar later ook weer uit. Zowel qua collecties als qua oppervlakte. Chilly, drie winkels op rij met  lingerie, bad- en nachtmode. Na ruim 22 jaar is Chilly een begrip in Hilversum, Het Gooi en zelfs ver daar buiten. 

In 2011 opende Chilly haar webshop met zeer uitgebreide collecties van o.a. Marie Jo, Prima Donna, Prima Donna Twist, Aubade, Mey, Felina, Seafolly, Cyell, Shock Absorber Anita, Beachlife, Chantelle, Passionata, Sunflair, Opera. Wekelijks zal de Chilly webshop worden uitgebreid met nieuwe series van deze merken, maar ook met andere merken.

Het hele Chilly-team nodigt u dan ook van harte uit om eens lekker te komen winkelen. Of dat nu in onze winkel, of in onze webshop is maakt niet uit. In beide gevallen kunt u rekenen op onze service en klantvriendelijkheid.

 

Team

Werknemer Renate

Renate

Eigenaar

Renate is samen met Ruud de eigenaar van Chilly. Ze zorgt ervoor dat het contact met verschillende merken onderhouden wordt en dat de nieuwe collecties in de winkel komen. Ook het inkopen en informatie verzamelen over nieuwe merken hoort daarbij. Ze heeft voortdurend nieuwe ideeën voor de winkel en webshop. Deze probeert ze samen met Ruud uit voeren. Met een webshop begeef je je volgens haar in het land der onbegrensde mogelijkheden, alles kan! Dat is ook meteen het leuke aan haar werk. Ze ziet elk onderdeel van de webshop groeien en uitbreiden terwijl ze er tussenin staat, de beste plek als je het haar vraagt!

Haar favoriete merken zijn PrimaDonna Twist, Wolford bodywear en Antigel “Als ik mijn PrimaDonna Twist beha aantrek zit hij niet alleen heel comfortabel, ik voel me ook meteen vrouwelijker. De uitstraling van het merk is heel speciaal. Op dit moment is mijn favoriete serie de ‘Bang Bang’. Van Antigel vind ik vooral de nachtmode heel leuk. Je ziet gewoon dat het met zorg gemaakt is.”

 

Werknemer Ruud

Ruud

Eigenaar

Ruud is samen met Renate de eigenaar van Chilly. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de groei van de webshop. Ook houdt hij in de gaten of alles technisch naar behoren werkt. Eigenlijk zorgt Ruud voor alles wat je aan de buitenkant niet kunt zien, maar is zeker onmisbaar voor winkel en webshop. Het leukste aan het hebben van een webshop is dat er geen handleiding is. Je moet allemaal zelf zien uit te zoeken of iets wel of niet werkt. Je bent iets aan het creëren zoals jij denkt dat het goed is. Misschien wel belangrijker is voor Ruud dat hij ziet dat het hele team met de webshop meegroeit. Iedereen doet op zijn manier mee en zet zich in om er het beste van te maken en dat geeft een kick!

Zijn favoriete merk is Mey Heren “De artikelen zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit. Met Mey weet ik altijd zeker dat het goed is.”

 

Winkel

Werknemer Con

Con

Bedrijfsleider winkel Hilversum

In onze winkel in Hilversum is Con de bedrijfsleider. Ze zorgt er samen met de andere verkoopsters voor dat de winkel netjes blijft. Ook houdt ze in de gaten dat de nieuwe artikelen hun plek krijgen in de winkel en helpt zij klanten. Het leukste is voor haar het helpen van/omgaan met de klanten en zorgen dat ze met een goed gevoel weer naar buiten lopen. “Je verkoopt namelijk niet alleen een beha, maar je zorgt ook dat de klanten zich na het winkelbezoek mooier en fijner voelen als ze die beha dragen. Onze hulp blijft dus niet alleen bij het adviseren in de winkel, maar speelt een rol in het dagelijks leven van de klant.” Daarbij vindt ze het stylen en indelen van de winkel ook een heel mooi en belangrijk onderdeel van haar werk.

Haar favoriete merken zijn PrimaDonna Twist en Aubade. “Aubade is echt een prachtig merk. De lingerie zorgt ervoor dat je je meteen vrouwelijker voelt. Primadonna Twist is mijn favoriete merk om overdags en bijvoorbeeld naar het werk te dragen. De pasvorm en het draagcomfort zijn voor mij perfect!”

 

Werknemer Nel

Nel

Verkoopster winkel Hilversum

Nel is bij Chilly in Hilversum niet alleen verkoopster. Ze zorgt er namelijk ook voor dat de winkel er netjes uitziet en doet samen met Con een deel van de styling in de winkel. Alles wat er in de winkel gedaan kan worden, heeft Nel al eens gedaan. Ook het bezig zijn met de klanten is voor haar een belangrijk deel van het werken in de winkel. Het leukste aan het werk vindt Nel dat ze altijd lekker bezig kan zijn. Er is altijd wel iets te doen in de winkel, zoals een nieuwe serie om uit te pakken of het veranderen van de indeling van de winkel. En niet alleen voor de winkel is ze van grote waarde. Ook in de webshop zorgt ze regelmatig dat de indeling van de artikelen op orde wordt gebracht.

Haar favoriete merken zijn Felina en Mey. “Bij Felina en Mey weet ik altijd zeker dat het goed is. Niet alleen de pasvormen, maar ook de materialen zijn van hoge kwaliteit.”

 

Werknemer Diana

Diana

Verkoopster winkel Hilversum

In onze winkel in Hilversum is Diana een van de verkoopsters. Ze zorgt er mede voor dat de winkel netjes en opgeruimd blijft en help klanten. Het belangrijkste is voor haar dat ze de klant het gevoel geeft dat ze begrepen wordt. En dat de klant precies weet waarom de ene beha zo mooi zit en de andere niet. Het leukste aan het werk is dat je zo veel verschillende mensen kunt helpen. Iedere klant komt met een ander doel, waardoor de manier van helpen ook anders wordt. Natuurlijk is het ook super om te zien dat je een band opbouwt met je vast klanten.

Haar favoriete artikel is de balconnet beha van de serie Jane van Marie Jo. “Deze voorgevormde balconnet beha doet precies wat ik vind dat een beha zou moeten doen. In combinatie met de luxe string van deze serie is het mijn all time favorite set. De prachtig gedecoreerde lingerie van aubade vind ik het leukst om te verkopen.

 

Werknemer leonie

Leonie

Verkoopster winkel Hilversum

Leonie is verkoopster in onze winkel in Hilversum. Ze adviseert dames bij de aankoop van lingerie, bad- en nachtmode. Daarbij is Leonie vooral bezig met het stylen van de klant. Je helpt de klant namelijk niet alleen aan een comfortabele beha, je zorgt er ook voor dat de hele look compleet is. Ze laat de klant zo veel mogelijk kleuren en opties zien om zo samen met haar te leren wat het mooiste staat. Het leukste aan het werken bij Chilly is de reis die je met de klant door de winkel heen maakt. Je zorgt voor een gezellige sfeer en een verbinding met de klant. Naar mate je langer met een klant bezig bent, leer je diegene ook steeds beter kennen. Sommige klanten kunnen zich in de paskamer kwetsbaar voelen. De kunst is dan om op een natuurlijke manier te zorgen dat de klant zich begrepen en op haar gemakt voelt.

Haar favoriete merken zijn Marie Jo en PrimaDonna Twist “Mijn ultieme favoriet is de push-up beha van de serie Jane van Marie Jo. Deze beha heeft prachtig kant dat mooi aansluit op de huid en daarbij heeft de serie een hele vrouwelijke uitstraling. Mijn fijnste beha’s voor overdags en naar het werk zijn de voorgevormde balconnet beha’s van PrimaDonna Twist. Deze beha’s geven mij de perfecte steun en zijn erg comfortabel en praktisch.”

 

Webshop

Werknemer Laura

Laura

Invoer producten, nieuwsbrief

Bij Chilly zorgt Laura ervoor dat het werk onder de invoer medewerkers verdeeld wordt en dat alle informatie aanwezig is om producten op de webshop te zetten. Daarbij verzorgt ze wekelijks de nieuwsbrieven en houdt in de gaten dat het uiterlijk en de inhoud van de webshop up to date is. Het leukste aan haar werk vindt ze de diversiteit in taken en het creatieve gedeelte van de webshop, zoals de nieuwsbrieven. Ook is het elke dag weer gezellig met alle collega’s die komen invoeren en inpakken. Het belangrijkste is voor haar dat de klant net zo blij is met een bestelling in de webshop als dat zij in een lingerie winkel is geweest. Wij moeten namelijk net als in de winkel zorgen dat de perfecte beha of bikini makkelijk te vinden is.

Haar favoriete merken zijn Marie Jo (L’Aventure) en Seafolly “Het is natuurlijk super moeilijk om te kiezen uit al die mooie merken, maar voor mij zijn Marie Jo en Seafolly het best. Marie Jo heeft zo veel keuze uit verschillende pasvormen in elke serie. Zo kun je van elke nieuwe serie die je mooi vindt altijd je perfecte model uitkiezen. Seafolly is gewoon een geweldig vrolijk merk en overheerst qua aantallen zeker in mijn bikini-collectie!”

 

Werknemer Lisa

Lisa

Klantenservice

Als medewerkster van de klantenservice neemt Lisa de telefoon op en beantwoordt zij de e-mails van klanten. Het belangrijkste aan dit werk is voor haar; zorgen dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Het leukste aan haar werk is toch wel het terug horen van klanten dat zij blij zijn met de bestelling. Vooral als ze een styling of maat advies heeft gegeven, is het extra leuk om te horen dat de klant tevreden is.

Naast het helpen van de klanten is ook de sfeer onder de collega’s super. We zijn zeg maar één grote ‘Chilly-familie ‘.

Haar favoriete merk is Marie Jo. “Dit omdat de bh’s merkbaar met zorg en liefde zijn gemaakt… en daar heb je extra lang plezier van! Daarbij zijn de ontwerpen ook keer op keer weer verrassend.”

 

Werknemer Marysia

Marysia

Logistiek

Marysia zorgt ervoor dat alle bestellingen verstuurd worden. Daarbij zorgt zij dat er elke dag inpakmedewerkers aanwezig zijn en dat het werk verdeeld wordt. Ook het afhandelen van de retourzendingen wordt gedaan door Marysia. Het fijne aan haar werk is dat ze over de dag heen verschillende taken heeft. Door de variatie blijft elk onderdeel leuk. Ook zorgen de collega’s ervoor dat elke dag weer een stukje gezelliger is.

Het leukste aan het werk vindt ze al vanaf het begin om dingen voor klanten uit te zoeken. De retourafdeling is daarvoor dus zeker de juiste plek!

Haar favoriete merk is Marie Jo. “Marie Jo is voor mij het mooiste merk, omdat de stijl me erg aanspreekt. De ontwerpen zijn jong en speels! Daarbij is de pasvorm perfect voor mijn maat!”

 

Werknemer Eline

Eline

Invoer artikelen webshop

Eline werkt op dit moment bij de afdeling invoer producten, maar is begonnen met het inpakken bestellingen. Ze zorgt ervoor dat de foto’s voor de webshop er van elk merk even mooi uitzien. Mede door Eline kunnen de collega’s op een fijne manier aan de slag met de invoer van producten. Als het erg druk is bij de collega’s van de logistiek, komt ze nog wel eens helpen met inpakken en pakketten versturen. Hoe allround kun je zijn!

Het leukste aan haar werk vindt ze dat ze alle nieuwe producten als eerste mag zien. Dat er zoveel verschillende producten en merken zijn, maakt dat het nooit verveelt. Het leukste aan het werken bij Chilly is de werksfeer onder de collega’s.

Haar favoriete merken zijn Marie Jo en Marie Jo L’Aventure. “De pasvorm is van beide merken super fijn en perfect voor mijn maten. Daarbij zijn de printjes en stoffen van beide merken vrolijk en leuk om te zien.”

 

Werknemer Tara

Tara

Klantenservice

Tara werkt op zaterdag bij de klantenservice van ChillyHilversum. Ze neemt de telefoon aan en zorgt ervoor dat klanten zo snel mogelijk een reactie hebben op de e-mail. Belangrijk is voor haar dat ze vriendelijke en persoonlijke service verleent. Het leukste aan het werk vindt zij dat je het gevoel hebt dat je de mensen ook écht aan het helpen bent en dat je iets toevoegt. Natuurlijk is het ook een fijne bijkomstigheid dat je met alleen maar mooie spullen werkt!

Haar favoriete merk is Marie Jo “De ontwerpen zijn erg mooi en hebben een luxe uitstraling. Als je het draagt, heb je ook echt het gevoel dat je iets chiques aanhebt. Mijn favoriete Marie Jo artikel is de voorgevormde beha van de Celia in het wit (0101706).

 

Werknemer Esmee

Esmee

Voorraad check webshop

Esmee checkt de voorraad van de ingevoerde artikelen op de webshop. Ze zorgt er voor dat de voorraden van verschillende merken up to date zijn, zodat we de nieuwste series en artikelen als eerste op de webshop hebben! Ze werkt vanuit huis, dus ziet de winkel en collega’s niet dagelijks. Dan is het natuurlijk extra leuk om weer eens een kijkje te nemen in de winkel en iets gezelligs te doen met collega’s. Het leukste aan haar werk is dat ze toch een groot deel van de collectie langs ziet komen en de verschillende series leert kennen.

Haar favoriete merk is Marie Jo “Mijn eerste beha’s waren van Marie Jo, dus ik ben er eigenlijk meteen al mee begonnen. Ze zitten altijd lekker en ik weet gewoon zeker dat het precies past.”

 

Werknemer Patricia

Patricia

Voorraad check webshop

Patricia zorgt ervoor dat de voorraad van alle ingevoerde artikelen blijft kloppen. Ze check dagelijks de voorraad van verschillende merken. Patricia werkt vanuit huis en komt dus niet erg vaak in Hilversum, maar dat maakt het niet minder gezellig. Het is zo wel extra gezellig als we met een bedrijfsuitje met het team compleet zijn! Dan hebben we weer heel wat bij te kletsen. Ze heeft ook dagelijks contact met de webshop om te zorgen dat ze de populairste series als eerste kan controleren. Het leukste aan het werk vindt ze dat ze met allemaal mooie spullen werkt en natuurlijk het leuke contact met de collega’s in Hilversum.

Haar favoriete merken zijn Sunflair en PrimaDonna “Deze merken springen er voor mij echt uit, omdat ze niet alleen heel mooi zijn, maar ook nog eens heel lekker zitten. En toevallig weet ik ook altijd of mijn maat er is…”

 

Werknemer Amy

Amy

Inpakken webshop bestellingen

Amy zorgt er voor dat de webshop bestellingen mooi ingepakt zijn. Het leukste aan het werk is dat je zulke mooie spullen mag inpakken. Voor haar is het alsof ze voor alle klanten een cadeautje inpakt en zo moet het er ook uitziet als het uitgepakt wordt! Het beste wat bij het werken bij Chilly komt, is voor Amy dat ze alle mooie spullen als eerste langs ziet komen. Daarbij vindt ze het samenwerken met de collega’s ook een pluspunt.

Haar favoriete merken zijn Marie Jo en PrimaDonna. “Er zijn zo ontzettend veel verschillende beha’s bij Marie Jo en PrimaDonna. Door de ruime keuze zit er altijd wel een beha bij die perfect is voor mij. Daarbij zitten ze ook nog eens heel lekker!”

 

Werknemer Jitsa

Jitsa

Inpakken webshop bestellingen

Jitsa is bij Chilly een allround inpakker. Ze zorgt ervoor dat de artikelen in de goede doos gaan en dat de pakketten verstuurd worden. Voor haar is het belangrijk dat de klanten blij zijn als ze de doos open maken, dus Jitsa’s pakketjes zijn altijd even mooi ingepakt. Het leukste aan het werk vindt zij het netjes maken van elke bestelling en de variatie in taken. Het leukste aan het werken bij Chilly is de gezelligheid op de werkvloer en de mooie spullen die je elke werkdag voorbij ziet komen.

Haar favoriete merk is Marie Jo. “De lingerie is comfortabel en stijlvol. De kleuren en ontwerpen zijn elk seizoen weer prachtig!”

 

Werknemer Esmee

Esmee

Invoer artikelen webshop

Esmee is elke zaterdag aan het werk om te zorgen dat de artikelen op de webshop te bestellen zijn. Ze maakt de foto’s geschikt, zorgt dan dat er artikelen aangemaakt worden en checkt meteen de actuele voorraden. Het leukste aan het werk vindt ze dat ze alle collecties uitgebreid langs ziet komen en dus kan bekijken. Zo kom je er pas echt achter wat je mooi vindt! Ook is de sfeer altijd goed onder de collega’s.

Haar favoriete merken zijn Marie Jo en Seafolly “Beide merken zijn gewoon heel erg mooi. Met invoeren is het natuurlijk ook het leukst om met mooie artikelen te werken!”

 

Werknemer Amber

Amber

Invoer artikelen webshop

Amber zorgt er bij Chilly voor dat de artikelen op de webshop staan. Ze zet de artikelen met foto’s en omschrijvingen in het systeem, zodat wij ze kunnen bekijken en bestellen. Voordat ze bij de invoer kwam werken, werkte ze bij de inpakafdeling. Het leukste aan het werk bij Chilly zijn de collega’s. Het is elke keer weer fijn om te komen werken.

Haar favoriete merk is Marie Jo. “Marie Jo is voor mij precies goed. Ze gebruiken mooie stoffen en prints maar begrijpen heel goed dat meer niet altijd beter is. De klassieke en eenvoudige modellen zijn soms zelfs het mooist.”

 

Werknemer Ivy

Ivy

Inpakken webshop bestellingen

Ivy zorgt ervoor dat de juiste artikelen bij de bestellingen klaarliggen, dat ze netjes ingepakt worden en daarnaast helpt ze ook mee met de verzending van de pakketten. Het leukste aan haar werk vindt ze het ‘uitzoek’ gedeelte en het werk achter de computer.

Haar favoriete merk is Chantal Thomass. “De kleurcombinaties en het gebruik van verschillende materialen en prints maken dit merk qua uiterlijk heel bijzonder.”

 

Werknemer Lynn

Lynn

Invoer artikelen webshop

Lynn zorgt ervoor dat de producten op de webshop ingevoerd worden. Daarbij zet ze ook voor collega’s werstukken klaar met foto’s en artikellijsten. Het leuke aan haar werk vind ze dat ze zo ontzettend veel voorbij ziet komen. De meeste producten die ze aanmaakt vind ze zelf ook mooi, dus dat maakt het werk extra leuk. Ook als je series en merken langs ziet komen op Facebook en in de nieuwsbrief, zie je soms iets terug wat je zelf hebt gemaakt. Dat is super leuk om terug te zien.

Haar favoriete merk is Marie Jo “Het is een van de merken die ik het vaakst en eigenlijk ook het liefst invoer op de webshop. De ontwerpen zijn vrolijk en vernieuwend. Het fijne is dat er voor elke kleur of print meerdere modellen zijn, zodat er voor iedereen wel de perfecte beha bij zit.”

 

Chilly is officieel Lingerie Styling specialiste erkend door Van de Velde

Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2016 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Gratis verzending vanaf €65,-