PrimaDonna Twist

Newington

Newington

Verkrijgbaar in de kleur natuur.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

I Do

I Do

I Do! Deze serie is een liefdesverklaring op zich. Romantisch kant en zijdezachte stoffen geven jou een beeldschone look!

Verkrijgbaar in de kleuren sunset melba, natuur, scarlet, zwart en silky tan.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

East End

East End

Verkrijgbaar in de kleuren charbon en powder rose.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Epirus

Epirus

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

First Night

First Night

Verkrijgbaar in de kleur zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

I Want You

I Want You

PrimaDonna Twist I Want You is sexy, stoer en vrouwelijk. De afwisseling tussen transparant en niet doorschijnend, het lijnenspel op de cups en de speelse details zorgen voor de perfecte look voor deze zomer. De PrimaDonna Twist touch zit erin! De beugel bh heeft volledig transparante cups, de voorgevormde beugel bh en de voorgevormde balconnet bh zijn typisch voor PrimaDonna Twist... Heb je de smaak te pakken? En zijn ook nog vier verschillende slips waaruit je kunt kiezen!
Oog voor detail is belangrijk bij deze pittige PrimaDonna Twist serie. Kanten boordjes boven de cups en aan de zijkanten van de slips zorgen voor een sexy look. Het ritssluitinkje dat bij elke bh, middenvoor tussen de cups, is geplaatst geeft een speelse touch.

Verkrijgbaar in de kleur zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

PrimaDonna Twist Look at me

PrimaDonna Twist Lingerie

PrimaDonna lingerie staat bekend om de perfecte pasvorm en ondersteuning voor iedereen met een bh cup-maatje meer. De PrimaDonnaTwist lijn van PrimaDonna heeft precies deze eigenschappen, maar dan in een nieuw jasje. Dit merk is een favoriet doordat de voorgevormde mousse bh’s beschikbaar zijn tot in de grotere bh cup-maten. Het speciale van deze bh’s is dat ze toch de kwaliteit en luxe uitstralen die we gewend zijn van PrimaDonna lingerie. De PrimaDonna Twist lijn wordt vaak gezien als het jongere of sportieve onderdeel van het merk, maar natuurlijk zijn de bh’s geschikt voor iedereen. In de ontwerpen zijn frisse prints en afwisselingen van materialen verwerkt om te zorgen dat er voor iedere vrouw wel iets moois bij zit.

 

 

PrimaDonna Twist bh

In de PrimaDonna Twist series komen voorgevormde bh’s en beugel bh’s in verschillende snitten, zodat iedere vrouw het model terugvindt dat perfect aansluit op haar lichaam. De bh’s van Twist zijn beschikbaar van cup B t/m H en bieden door de jarenlange ervaring van PrimaDonna de perfecte pasvorm in elke maat.

In het voor- en najaar komt PrimaDonna Twist met een nieuwe lingerie collectie, zodat de kleuren en prints aansluiten bij de laatste modetrends. Op onze online webshop vind je het hele jaar door de uitgebreide collectie van PrimaDonna Twist in alle beschikbare maten en kleuren.

Alle collecties van PrimaDonna