Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks.

Sloggi Heren

Wij omschrijven Sloggi heren ondergoed graag als mannelijk, puur, luchtig én super comfy. Dankzij het hoge draagcomfort zijn de slips en shirts ideaal voor dagelijks gebruik. Mannelijk ondergoed in een comfortabel jasje. You will like it..

Go Shirt

Go Shirt

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Body Adapt

Body Adapt

Verkrijgbaar in de kleuren black en rhino grey.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ever New

Ever New

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en dolphin grey.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Basic

Basic

Verkrijgbaar in de kleuren black, white, dolphin grey, black combination, night blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen

Made

Made

Verkrijgbaar in de kleuren black en blue black.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

24/7

24/7

Verkrijgbaar in de kleuren white, black, stormy grey en midnight blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Ever Fresh

Ever Fresh

Verkrijgbaar in de kleuren white, black en dark grey.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Sloggi Heren Ondergoed

Sloggi heren ondergoed

Het juiste ondergoed is een groot onderdeel van een goede dag. Start je dag daarom met Sloggi ondergoed. Efficiënt en gegarandeerd super comfortabel. Sloggi komt met heerlijk microvezel ondergoed van hoge kwaliteit. De hele dag door zorgeloos genieten van het super comfortabele ondergoed. Geen naden of de bekende vervelende etiketten.. De super zachte stof voelt aan als een tweede huid. Alsof dat nog niet voldoende is.. heeft het ondergoed ook nog eens een invisible effect. Je leest het al, het Sloggi heren ondergoed is een echte ‘must have’ voor iedere man. Zowel de basic kleuren als spannende en trendy printjes komen terug in de Sloggi collectie. Mannelijkheid staat hierbij centraal. De slips shirts  en shorts zijn dan ook perfect gevormd naar het lichaam, wat je look echt een boost geeft.

 

 

Sloggi heren collectie

Mannen voelen zich graag, net als vrouwen, heerlijk in hun ondergoed. Daarom heeft Sloggi een heren ondergoed collectie gecreëerd, vol met de allerfijnste slips en onderkleding. Van basics tot trendsetters.. noem het maar op.. Sloggi heeft het allemaal. Het bekende merk gaat en staat voor comfort. De beste kwaliteit en een hoog draagcomfort mogen hierbij zeker niet ontbreken. Ga jij voor basic of fancy? Klassieke of fleurige kleuren? Lang of kort? Alles is mogelijk. Ontdek wat jouw favoriet is van de Sloggi heren ondergoed collectie.

 

Sloggi heren online

Time to shop heren! Sla je favoriete Sloggi ondergoed in huis en vul je kast met alledaagse slips en shirts. Zo ga je nooit meer met zorgen het huis uit! De Sloggi collectie wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd. Nieuwe kleuren, printjes en stijlen zorgen voor een opgefriste collectie. Leuk om cadeau te doen, of jezelf in de watten te leggen. Laat je betoveren door de Sloggi ondergoed collectie.