Voorgevormde bh

Voorgevormde bh’s komen in veel verschillende soorten, kleuren en printjes. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie voorgevormde balconnet beha, of juist een hartvormige bh. Genoeg keuze!

Producten 1-30 van 261

Van laag naar hoog sorteren
 1. Chantelle Lingerie - C Magnifique Voorgevormde beugel bh
  Nu € 47,60 Normale prijs € 68,00
 2. Marie Jo Lingerie - Avero Voorgevormde bh
  Nu € 77,52 Normale prijs € 96,90
 3. Marie Jo Lingerie - Avero Voorgevormde balconette bh
  Nu € 77,52 Normale prijs € 96,90
 4. Marie Jo Lingerie - Jane Voorgevormde bh
  Nu € 73,52 Normale prijs € 91,90
 5. Chantelle Lingerie - True Lace Voorgevormde beugel bh
  Nu € 52,50 Normale prijs € 75,00
Pagina
per pagina

Voorgevormde cups

Zoals de naam al zegt zijn voorgevormde beha’s, bh’s waarbij de cup voorgevormd is. Het is niet helemaal gevuld met een dikke padding zoals bij een push-up bh maar deze soort bh heeft wel dus iets van een cupvorming. Hierdoor blijft de cup ook constant dezelfde vorm houden. De cups bij een voorgevormde bh zijn uit 1 stuk stof gemaakt, hierdoor bevat de cup zelf geen naden. Het kan natuurlijk zo zijn dat er een mooie kanten afwerking op de cup is geplaatst, dan bevat de cup uiteraard wel naden. Voorgevormde beha’s zijn er in alle kleuren, maten en printjes. Maar binnen de categorie voorgevormde beha heb je ook nog keuze uit verschillende soorten zoals bijvoorbeeld een balconnet beha of een hartvormige beha. Ook is het assortiment qua merken betreft heel erg uitgebreid. Eigenlijk hebben alle merken wel voorgevormde beha’s in de collectie. Het is natuurlijk altijd belangrijk dat je de juist bh-maat draagt. Maar bij een voorgevormde bh is het echt belangrijk. Door de voorgevormde cup gaat het er namelijk gek uitzien als je borsten te klein zijn voor de cup, dan ontstaat er een ruimte tussen de cup en de borst wat er niet mooi uit ziet onder kleding. Maar ook de andere kant op is het belangrijk, draag je een te kleine voorgevormde bh dan zullen je borsten over de cups heen puilen wat er ook gek uitziet onder kleding.

De juiste bh maat

Zorg er dus voor dat je altijd de juiste bh maat draagt. Mocht je twijfelen over welke maat of vorm voorgevormde bh voor jou goed is? Kom dan eens langs in onze winkel! Daar staan onze dames klaar om u helemaal goed op te meten en samen met u te kijken welke bh soort het beste bij u past!