Aubade Men

Wie Aubade zegt, denkt aan prachtige lingerie voor dames in rijke kleuren en van luxe materialen… Maar dan heb je de herencollectie Aubade Men nog niet gezien! Deze trendy Aubade collectie is ideaal voor alle heren die houden van sensuele kleuren en modieuze printjes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aubade boxers

Veel heren ondergoed matcht met de dames lingerie. Voel je samen hip en stylish! Met Aubade Men ben jij klaar voor iedere dag. Deze stijlvolle herenboxers in vrolijke, chique prints en kleuren maken je outfit helemaal compleet. Aubade staat natuurlijk bekend om verleidelijke ontwerpen en met Aubade Men wordt deze eigenschap weer eens verstrekt. Alles verschijnt in de typische Aubade stijl. Modieus, stijlvol, verleidelijk, sensueel en een tikkeltje klassiek. Met jouw Aubade boxer is elke dag een waar feestje. Tip: Ook leuk om als cadeau te geven aan je partner. Samen matchen jullie in je favoriete Aubade setje! Aubade dames lingerie en heren ondergoed verschijnen namelijk in enkele gelijke printjes. Super trendy en stylish!

 

 

De Aubade Men online collectie

Elk seizoen brengt Aubade Men een nieuwe collectie uit met boxers in prints en kleuren die aansluiten bij zomer of winter. Elke collectie heeft zo zijn hoogtepunten en bij Aubade komen die terug in zowel de dames, als de herencollectie. Je kunt een Aubade collectie, zoals je deze gewend bent, verwachten. De stijlvolle look, comfy pasvorm en de hoge kwaliteit staan centraal. Benieuwd in welke series je volgend seizoen zal matchen met je vriendin…? Hou onze nieuwsbrief dan in de gaten en bezoek snel onze online webshop.

Alle collecties van Aubade