Ruilen en Retourneren

Mocht het artikel toch niet aan je verwachting voldoen, kun je de artikelen, binnen 14 dagen na ontvangst, omruilen of retourneren in de originele verpakking. Dit doe je door het bijgevoegde formulier in te vullen en de retoursticker te gebruiken als adressticker. Je kunt je pakket afgeven bij een Post NL postkantoor.
Wil je het pakket liever terugbrengen en ruilen in de winkel, kan dit uiteraard. Wil je in de winkel ruilen voor een specifiek artikel, neem dan eerst contact op met onze klantenservice (035-6249407 of klantenservice@chillyhilversum.nl) om zeker te weten dat je gewenste ruiling in onze winkel aanwezig is.

- De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle labels en tags zijn nog bevestigd.

- Panty's en kousen kunnen niet geretourneerd worden.

 

Je bestelling omruilen

Heb je de verkeerde maat of kleur uitgekozen en wil je het nog eens proberen met een ander artikel? Dan stuur je je bestelling gratis retour! Geef je ruiling door op het retourformulier of via de mail. Het voordeel van het doorgeven via de mail is dat je ruiling sneller verstuurd kan worden. Het verschil in bedrag dient, indien hoger, bijbetaald te worden voordat de ruiling verstuurd wordt. Is het bedrag van je ruiling lager, dan wordt dit direct teruggestort via de wijze waarop je hebt betaald.


Retourneren

- Gebruik de meegeleverde retoursticker. De retourkosten (€5,-) worden verrekend met het terug te storten bedrag. Het bedrag wordt teruggestort via de wijze waarop je hebt betaald.

- Liever zelf terugsturen? Breng je pakket naar een PostNL servicepunt en vraag de baliemedewerker een etiket te printen (€6,95).

- Heb je je bestelling in een brievenbuspakket ontvangen? Dan kun je deze ook zelf via Post NL laten frankeren. De kosten hiervoor zijn in de meeste gevallen onder de € 5,-. Je gebruikt hiervoor het adres dat hieronder te vinden is.

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, krijg je hiervan een bevestiging. Het kan tot 5 werkdagen duren voor je retour is ontvangen en verwerkt.

 

Deze verzendmethode geldt voor retourzendingen vanuit Nederland. Verstuur je het pakket vanuit het buitenland? Dan gebruik je het volgende adres om de bestelling terug te sturen: 

Chilly Retouren
Nieuwe Havenweg 83A
1216 BP Hilversum
Nederland