Gratis Verzending of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

"Mocht het artikel toch niet aan je verwachting voldoen, kun je binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je van de koop afziet. Na deze melding heb je vervolgens nog 14 dagen om het artikel terug te sturen. Dit doe je door het bijgevoegde formulier in te vullen en de retoursticker te gebruiken als adressticker. Je kunt je pakket afgeven bij een Post NL postkantoor.
Wil je het pakket liever terugbrengen en ruilen in de winkel, kan dit uiteraard. Wil je in de winkel ruilen voor een specifiek artikel, neem dan eerst contact op met onze klantenservice (035-6249407 of klantenservice@chillyhilversum.nl) om zeker te weten dat je gewenste ruiling in onze winkel aanwezig is.

 

Je bestelling omruilen

Heb je de verkeerde maat of kleur uitgekozen en wil je het nog eens proberen met een ander artikel? Dan stuur je je ruiling gratis retour! Geef je ruiling door op het retourformulier of via de mail. Het voordeel van het doorgeven via de mail is dat je ruiling sneller verstuurd kan worden. Het verschil in bedrag dient, indien hoger, bijbetaald te worden voordat de ruiling verstuurd wordt. Is het bedrag van je ruiling lager, dan wordt dit direct teruggestort via de wijze waarop je hebt betaald.


Retourneren

Kies je ervoor om je artikel(en) retour te sturen via de meegeleverde retoursticker, dan verrekenen wij €5,- voor de jou gemaakte retourkosten met het terug te storten bedrag. Het bedrag wordt teruggestort via de wijze waarop je hebt betaald. Heb je je bestelling in een brievenbuspakket ontvangen? Dan kun je deze ook zelf via Post NL laten frankeren. De kosten hiervoor zijn in de meeste gevallen onder de € 5,-. Je gebruikt hiervoor het adres dat hieronder te vinden is.

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, krijg je hiervan een bevestiging. Het kan tot 5 werkdagen duren voor je retour is ontvangen en verwerkt.


Deze verzendmethode geldt voor retourzendingen vanuit Nederland. Verstuurt u uw pakket vanuit het buitenland? Dan gebruikt u het volgende adres om uw bestelling terug te sturen: 

Chilly Retouren
Nieuwe Havenweg 83A
1216 BP Hilversum
Nederland 

Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2016 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Geen verzendkosten in Europa