Anita Care Prothese

Een Anita prothese is zacht en huidvriendelijk. De prothese is ontwikkeld om zo perfect mogelijk op de eigen borst te lijken. Anita Care bevat verschillende prothesen voor bijvoorbeeld bescherming direct na de operatie, deelprothesen voor na een borstsparende operatie, maar ook volledige prothesen. Zo kun jij een prothese vinden die voldoet aan jouw behoeften.

Producten 1-30 van 50

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Anita Prothese

Protheses van Anita bestaan uit natuurlijk siliconen en polyurethaan. Deze combinatie zorgt voor een fijn, zacht gevoel. Door het ontwerp en gewicht van de prothese lijkt deze sterk op de natuurlijke borst. Elke vrouw is anders en haar behoeften daarom ook. Heb je persoonlijk advies nodig over prothesen? Kom langs in onze winkel en laat je in alle rust de mogelijkheden in prothesen uitleggen.

Anita Care

De Care lijn is ontworpen voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Anita Care prothesen en prothese bh's sluiten dan ook perfect op elkaar aan en zorgen voor zo goed mogelijke verzorging na een borstoperatie. Daarnaast heeft Anita Care prothese badkleding in haar collectie met comfortabele badpakken en bikini's, passend bij de prothesen.

Anita prothese bh

Hoog draagcomfort en hoge kwaliteit staan centraal bij Anita Care, maar niet ten koste van elegantie en vrouwelijkheid. Anita prothese bh's hebben in beide cups zachte hoesjes voor optimale ondersteuning van de prothese. De prothese bh's hebben een unieke pasvorm met een hoger en elastisch decolleté voor hoog draagcomfort en een hoger armsgat om eventuele littekens te verbergen. Ook hebben ze stevige schouderbandjes om de druk op nek en schouders te ontlasten. Anita heeft al jarenlange ervaring in het ontwerpen van de perfecte pasvorm en ontwikkelen van fijne materialen. Zij is daardoor een specialist in bh's en prothesen en zet daarmee een hoge standaard in de branche. Bij Chilly shop jij je Anita bh online op onze webshop of in onze winkel.