Prothese bh

Een prothese bh is een bh die speciale hoesjes heeft aan de binnenkant van de cup van de bh. In deze hoesjes kunnen vrouwen hun borstprothese doen en zorgt de prothese bh dat deze goed op hun plek blijven.

Producten 1-30 van 109

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Borstprotheses

Een prothese bh is een bh die speciaal is ontworpen voor vrouwen die borstprotheses dragen. Deze zijn dus zo ontwikkeld dat ze na een borstoperatie gedragen kunnen worden waarbij er een boezem gereconstrueerd wordt. De prothese bh’s hebben speciale hoesjes in de bh waar de protheses in geplaatst kunnen worden. De protheses liggen dus niet ‘los’ in de bh maar worden echt op zijn plaats gehouden door deze speciale hoesjes waar ze in gaan. Dit zorgt ervoor dat de protheses super goed blijven zitten en dat je niet bang hoeft te zijn dat deze gaan verschuiven of zelfs uit je bh vallen. Prothese bh’s hebben daarnaast vaak wat bredere bandjes voor extra ondersteuning. Ook het rugpand is vaak wat breder, wat ervoor zorgt dat er aan de achterkant ook nog extra ondersteuning is. De speciale prothese hoesje zitten in principe los van elkaar, dit betekent dat ook bij een eenzijdige borstamputatie het mogelijk is om een prothese bh te dragen. Dan hoef je alleen maar de prothese aan 1 kant in het hoesje te doen en draagt de andere kant als een reguliere bh. Omdat de huid vaak gevoelig blijft na een borstoperatie wordt er bewust gekozen voor hele hoogwaardige stoffen en geen beugels. Hierdoor kan de prothese bh de gevoelige huid niet irriteren of verder beschadigen maar geeft het de huid juist de kans om verder te helen.

Advies Borstprothese bh

Bij een borstprothese bh is het heel belangrijk dat deze de juiste maat is en dat deze goed is afgesteld. Vandaar dat wij u aanraden om de prothese bh’s bij ons in de winkel te komen passen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Hierbij kunt u natuurlijk ook beter zien wat wij allemaal voor soorten prothese bh’s hebben maar ook in welke kleuren en printjes. U bent van harte welkom in onze winkel zodat wij samen met u de perfecte prothese bh voor u kunnen vinden!