Rioslip

De meest gedragen vrouwen slip ter wereld is de rioslip. Dit is de meest klassieke slip die er is maar is desondanks ook zeer divers.

Producten 1-30 van 152

Van laag naar hoog sorteren
 1. PrimaDonna Twist Lingerie - I Do Rioslip
  Nu € 32,72 Normale prijs € 40,90
 2. Marie Jo Lingerie - Jane Rioslip
  Nu € 36,72 Normale prijs € 45,90
 3. PrimaDonna Twist Lingerie - Epirus Rioslip
  Nu € 28,72 Normale prijs € 35,90
 4. PrimaDonna Lingerie - Madison Rioslip
  Nu € 36,72 Normale prijs € 45,90
 5. Marie Jo L'Aventure Lingerie - Tom Rioslip
  Nu € 24,72 Normale prijs € 30,90
 6. Chantelle Lingerie - Parisian Allure Rioslip
  Nu € 22,40 Normale prijs € 32,00
Pagina
per pagina

Klassieke slip

De meest gedragen vrouwen slip ter wereld is de rioslip. Dit is de meest klassieke die er is maar is desondanks ook zeer divers.
De rioslip is de meest ‘normale’ slip die er is en valt niet te hoog en niet te laag. Een rioslip heeft geen pijpjes en de achterkant van de slip bedekt bijna de gehele bil, vaak met een klein stukje huid nog zichtbaar. De slip komt tot aan of tot op de heup, dus valt niet onder of over de heup. Als de meeste vrouwen het hebben over een onderbroek of gewone slip dan bedoelen zij in feite een rioslip. De reden dat deze zo ontzettend populair is geworden, is dat deze heel lekker zit, gecombineerd kan worden met iedere bh en in allerlei verschillende soorten komt. Door de veelzijdigheid is de rioslip zeker geschikt voor iedere gelegenheid. Of je nou een fijne en makkelijke slip zoekt voor overdag of juist een sexy slip waar je jouw zelfvertrouwen een boost mee geeft; de rioslip kan alles. Ondanks dat deze vaak wordt neergezet als een ‘normale’ of ‘gewone’ slip of onderbroek, is de slip heel erg veelzijdig. Zo hebben wij in ons assortiment rioslips met hele hippe en kleurrijke printjes. Ook hebben we ze in huidskleur die onzichtbaar zijn onder ieder kledingstuk. Maar mocht je nou een romantisch avondje hebben en daarbij een hele sexy kanten rioslip willen; ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In welke hoek je dus ook zoekt, een rioslip is altijd een goed idee. Een rioslip zit dus lekker, kan voor iedere gelegenheid aangetrokken worden en komt in heel veel verschillende soorten en kleuren. Wie wilt dat nou niet?!