Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties

Calida dames nachtmode(0)

Calida haalt het mooiste uit jou naar boven. Het Zwitserse merk staat voor goede kwaliteit en een natural look. Materialen van bijzonder fijne kwaliteit, geweldige designs en natuurlijke kleuren geven ons Calida. De nachtmode collectie heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling. Je voelt je honderd procent jezelf in Calida. Slapen was nog nooit zo lekker!

Calida dames nachtmode
After Shower

Verkrijgbaar in de kleuren white en white-grey.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Calida dames nachtmode
Favourites Trend

Verkrijgbaar in de kleuren black, white, stone melange.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen. 

Calida dames nachtmode
Karelia

Verkrijgbaar in de kleuren rose melé en icewater melé.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

  Calida dames nachtmode
  Soft Cotton

  Verkrijgbaar in de kleuren white, light blue en admiral.

  De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

   

  Calida dames nachtmode nachtjurkje

  Calida geschiedenis

  Het Zwitserse merk Calida is ontstaan in een kleine naaiwerk fabriek. In de jaren daarna heeft Calida zichzelf steeds meer ontwikkeld, met groot succes. Het merk is inmiddels bekend door heel Europa en verfrist zichzelf nog steeds ieder jaar. Calida kwam met veel goede ideeën, wat in de toekomst steeds weer een tikkeltje beter werd. Er wordt regelmatig geëxperimenteerd met nieuwe materialen, waardoor jij altijd het beste van het beste blijft ontvangen.

   

   

  Calida dames nachtmode trends

  Calida deelt veel verschillende series met ons. Op deze manier is er keuze voor iedereen. Zoek jij de fijnste pyjama shirts met korte of lange mauwen, pyjama broeken met lange of korte benen of een mooi nachtjapon? Het kan allemaal! Naast de basic slaap kleding, is Calida ook jouw merk voor de ideale lounge badjassen, joggingbroeken en overige huiskleding. Kortom, Calida heeft alles wat jij zoekt. Je zoektocht begint en eindigt hier, bij Calida. Wij weten al waar wij graag een schoonheidsslaapje in doen.. jij ook?

   

  Calida nachtmode online

  De mooiste nachtmode van Calida vind je bij Chilly Hilversum. De hele collectie met basic kleding, is het hele jaar door verkrijgbaar. Daarnaast wordt het assortiment een paar keer per jaar met nieuwe series aangevuld. Met Calida blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends en ben je de eerste die ze draagt. Dat klinkt ons als muziek in de oren..

  Naast de Calida nachtmode lijn, vind je bij Chilly Hilversum ook de mooiste Calida dames lingerie en nachtmode en ondergoed voor de heren onder ons. Check wat er voor jou tussen zit! Voel je goed in Calida. We already do..

  Bekijk de Calida outlet hier