Het is Chilly's Valentijns week! Ontvang €5,- korting bij besteding vanaf €50,-. Gebruik hiervoor de code: 5VALENTIJN23. Geldig van 07-02 t/m 14-02.

Calida Heren Nachtmode

Naast de introductie van vrouwen nachtmode, verwelkomen wij ook graag de Calida heren nachtmode. Het is natuurlijk ook van de belang dat de heren onder ons zich altijd lekker fit voelen. Ben jij op zoek naar de ideale heren nachtmode? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bekijk het brede aanbod aan badjassen, slaapmode en huiskleding. Er zit zeker iets voor jou tussen!

Relax Streamline

Relax Streamline

Verkrijgbaar in de kleuren dark sapphire.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Relax Imprint

Relax Imprint

Verkrijgbaar in de kleuren dark sapphire.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Remix Basic Loungewear

Remix Basic Loungewear

Verkrijgbaar in de kleuren dark sapphire en carbon mele.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Remix Basic

Remix Basic

Verkrijgbaar in de kleuren rumba red, dark sapphire, fog en carbon mele.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

100% Nature

100% Nature

Verkrijgbaar in de kleuren vintage indigo, star white en gravel mele.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Calida heren nachtmode pyjama

Calida geschiedenis

Het Zwitserse merk Calida is ontstaan in een kleine naaiwerk fabriek. In de jaren daarna heeft Calida een groot succes van zichzelf gemaakt. Het merk heeft inmiddels een naam voor zichzelf gemaakt door heel Europa. Calida komt ieder jaar weer met goede ideeën, waar jaar na jaar hard aan gewerkt wordt. Calida experimenteert regelmatig met nieuwe materialen, waardoor jij altijd het beste van het beste blijft ontvangen. Ook de heren kunnen altijd terecht bij Calida. Het bekende merk heeft altijd een dames- en herenlijn van alle collecties. Voel je thuis met Calida.

 

 

Calida heren nachtmode trends

Calida weet ons elke keer weer te verrassen met een groot assortiment vol prachtige en comfortabele mode. Voor de heren zijn er heerlijke pyjama shirts, met lange en korte mauwen en pyjama broeken, met lange en korte benen te vinden. Daarnaast is er een heerlijke badjassen collectie en overige huiskleding, waar je eindeloos in kunt loungen. Kortom, Calida heeft alles wat je zoekt in de categorie heren nachtmode. Slaap beter dan ooit tevoren!

 

Calida nachtmode online

De mooiste en comfortabelste heren nachtmode vind je bij Chilly Hilversum. De basic collecties zijn altijd het hele jaar door verkrijgbaar. Het assortiment wordt regelmatig weer aangevuld met gloednieuwe producten. Met Calida blijf je altijd op de hoogte van de laatste mode en ben je een echte trendsetter. Dat klinkt super toch? Wij zijn verkocht..

Naast Calida nachtmode, vind je bij Chilly Hilversum ook heren ondergoed en dames nachtmode en ondergoed. Voel je honderd procent jezelf in Calida. De mode zal een glimlach op je gezicht toveren. Ontdek wat Calida jou te bieden heeft! You will not regret it.. We promise..