Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties

Antigel Badmode(20)

De nieuwe badmode collectie 2018 van Antigel heeft alles wat je zoekt. Felgekleurd met print of effen gekleurd met een structuurdessin. Het speelse en kleurrijke uiterlijk zorgt voor een vrolijke zomerlook. Antigel heeft zonnige bikini's, badpakken én accessoires voor iedere vrouw. Er zit zeker ook iets moois voor jou tussen.. Steel de show in jouw favoriete Antigel badmode setje. Deze 'must have' Antigel collectie mag absoluut niet missen in jouw badmode lade!

Antigel Badmode
La Smart Cherie

Verkrijgbaar in de kleuren noir, variation smart, rouge smart en vert smart.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Antigel Badmode
La Santa Antigel

Verkrijgbaar in de kleuren santa noir, santa blue en santa jaune. De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Antigel Badmode
La Dolce Riva

Verkrijgbaar in de kleuren Riva Corail en Riva Noir. Levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Antigel Badmode bikini

Antigel badmode collectie

In elke serie laat Antigel het speelse, kleurrijke badmode thema terugkomen. Het fijne bloemenprintje van deze Antigel badmode collectie is weer goed vertegenwoordigd. Met deze swimwear steel jij de show op elk strand. Merkbaar aan deze bikini’s en badpakken is dat de kleur geel zijn lang verwachte comeback maakt in de Antigel badmode collectie. Met of zonder print is de kleur succesvoller dan ooit!

 

Antigel bikini… Of toch een badpak?

Antigel biedt ons dit seizoen ook weer een complete collectie vol verschillende bikini topjes, bikini slips en badpakken. Mocht je denken dat een badpak ouderwets is… Antigel bewijst het tegendeel! De badpakken hebben precies de perfecte been- en decolletéuitsnijding om je strand look elegant en speels te maken. Ook hebben alle badmode artikelen een prachtig extra detail; een strikje of bijvoorbeeld een kraaltje om de serie een finishing touch te geven.

 

 

Antigel badmode online

Voor iedere zomer krijgen wij de nieuwe collectie van Antigel binnen. De eerste series komen meestal al in december binnen, zodat je met iedere vakantie een prachtige nieuwe bikini kunt dragen. Het hele jaar door kun je de Antigel badmode collectie online bestellen bij ChillyHilversum.