Minimizer bh

Zoals de naam al doet vermoeden zorgt deze bh ervoor dat de borsten er kleiner uitzien, de borsten worden als het ware geminimaliseerd.

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Antinéa Lingerie - Essentiel Fit Minimizer
    Nu € 34,75 Normale prijs € 69,50
per pagina

Optisch kleiner

Een minimizer is een speciale bh die zo is gemaakt dat je borsten optisch kleiner lijken. Het rugpand en zijpand van de beha zijn wat breder dan bij andere bh’s. Ook zijn de cups wat groter en bevatten meer stof. Hierdoor worden de borsten verdeeld over een groter oppervlakte stof, dit zorgt er uiteindelijk voor dat de borsten dus optisch kleiner lijken. Daarnaast zorgen de speciale pasvorm en de extra stof voor een zeer goede ondersteuning van de borsten. De borsten kunnen optisch wel tot 1 cup kleiner lijken! Minimizer beha’s zijn dus vooral geschikt voor vrouwen met een grotere cupmaat. Uiteraard is er bij het ontwerpen goed opgelet dat de minimizer’s een hoog draagcomfort hebben en dat deze op niet knelt.

Minimaliserend effect

Door het minimaliserend effect kunnen minimizer’s voor een extra zelfvertrouwen boost zorgen. Wil je een strakke coltrui dragen zonder de nadruk op de borsten te leggen? Of wil je juist een mooie jurk met diep decolleté dragen zonder dat ook hier de nadruk op de borsten ligt? Dan is een minimizer bh perfect. Uiteraard is deze bh ook prima te dragen onder andere soort kleding. De cups zijn vaak gemaakt van een gladde stof waardoor deze onzichtbaar zijn onder kleding. Sommige minimizer’s zijn ook nog naadloos! In onze collectie minimizer beha’s hebben wij meerdere merken, maar er is ook genoeg keus wat betreft kleuren en maten!