Miraclesuit Badmode

Miraclesuit staat bekend om de pasvorm en functionaliteit. De badpakken corrigeren, ondersteunen en zorgen voor een mooi silhouet.
Zoals zij zelf zeggen, zorgt de speciale constructie ervoor dat je 10 pond lichter lijkt in 10 seconden! 

Producten 1-30 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Miraclesuit badpak

Miraclesuit badkleding collectie

De naam 'Miraclesuit' zegt het eigenlijk al. Een wonder badpak dat je meteen een stuk slanker laat lijken in te tijd dat je hem hebt aangetrokken. Door het super stevige miratex materiaal word je gemakkelijk 'in shape' gebracht. Door de combinatie van stretch en stevig corrigerend materiaal voel je je in je Miraclesuit badpak meteen een ware 'femme fatale'. Daarbij blijft je badpak ook nog de hele dag op z'n plek. Het badpak zal bovendien comfortabel aanvoelen vanaf het moment dat je het aantrekt, tot het moment dat je het weer uit trekt. Gegarandeerd de hele vakantie draagplezier!


Je nieuwe badpak is natuurlijk perfect om in over het strand en langs het zwembad te flaneren... Maar in je Miraclsuit badpak kun je ook gemakkelijk iets actiefs doen. Beach volleybal of een stukje actief zwemmen? Het kan allemaal gewoon dankzij de stevige Miratex en het ultieme draagcomfort. Daarbij neemt het speciale Miraclesuit materiaal ook minder water op dan andere badpakken, wat er voor zorgt dat je sneller droog bent na een baantje in het zwembad. Uiteraard heeft Miraclesuit ook super mooie bikini's en tankini's in de collectie. 

 

 

Miraclesuit Shapewear online


Bij ChillyHilversum vind je de gehele beschikbare collectie online. Uiteraard is een gedeelte van de Miraclesuit badpakken ook op voorraad in onze winkel in Hilversum om te passen en bewonderen. Mocht je nog twijfelen over je maat, wij raden je aan om het badpak eerst goed te passen, Miraclesuit kan in sommige gevallen nogal strak uitvallen. Shop hier de hele collectie van Miraclesuit Shapewear.