Corrigerend jurkje

Een corrigerend jurkje is de perfecte manier om een fantastisch gestroomlijnd silhouet te creëren. Voel je fantastisch in je eigen lijf en wees het stralende middelpunt. Onze collectie corrigerende jurkje bevat voor iedere vrouw het perfecte jurkje!

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Freya Lingerie - Deco Shape Corrigerend strapless jurkje
  Nu € 43,70 Normale prijs € 87,40
 2. Spanx Shapewear - Shape My Day Corrigerend jurkje zonder cups
  Nu € 43,50 Normale prijs € 87,00
 3. Wolford Ready-to-Wear - Velvet Lace Velvet Lace forming dress
  Nu € 87,50 Normale prijs € 175,00
 4. Wolford Ready-to-Wear - Satin Satin lace forming dress
  Nu € 99,50 Normale prijs € 199,00
 5. Simone Pérèle Lingerie - Top Model Corrigerend jurkje
  Nu € 62,50 Normale prijs € 125,00
per pagina

Waarom corrigerend jurkje?

Soms heb je even een zelfvertrouwen boost nodig om weer te stralen en wil je misschien net even wat meer corrigerend effect dan alleen een corrigerende slip of een corrigerende legging, een corrigerend jurkje is hier de perfecte manier voor. Corrigerende jurkjes zorgen ervoor dat je een droomfiguur krijgt dat er super gestroomlijnd uitziet. Maar dat is niet het enige voordeel dat corrigerende jurkjes hebben. De jurkjes zitten heel comfortabel, sluiten heel mooi aan op de huid en zijn hierdoor niet te zien onder je kleding. Een win-win dus.

 

Collectie corrigerende jurkjes online

Onze ruime collectie van corrigerende jurkjes biedt mogelijkheden voor iedere vrouw. Vanwege dit ruime assortiment dat wij bieden is er voor iedere vrouw wel het perfecte corrigerende jurkje te vinden. De jurkjes variëren van licht corrigerend tot sterk corrigerend, dit zorgt ervoor dat er voor iedere gelegenheid wel het perfecte jurkje is. Daarnaast bieden wij ook jurkjes met bijvoorbeeld cups erin aan of juist jurkjes zonder cups erin. Ook bieden we verschillende kleuren aan zoals bijvoorbeeld huidskleur en zwart maar we hebben ook jurkjes met een vrolijk bloemenprintje; perfect voor onder een vrolijk zomerjurkje. De huiskleurige jurkjes zijn onder andere zeer geschikt om onder je kleding te dragen tijdens bijvoorbeeld een huwelijk, de zwarte jurkjes zijn daar in tegen juist geschikt om bijvoorbeeld tijdens een gala diner. Kortom voor iedere gelegenheid is er wel een perfect corrigerend jurkje! Onze dames in de winkel en op de klantenservice helpen u graag van passend advies dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Het is namelijk belangrijk dat het corrigerende jurkje goed bij je past. Ontdek onze collectie corrigerende jurkjes en vindt jouw perfecte jurkje!