Hanky Panky Underwear

Hanky Panky underwear is speciaal voor wie houdt van sexy én comfortabel. Zachte kanten strings, shorts, bralettes en hemdjes met een fijne stretch kwaliteit. Een perfecte pasvorm en dagelijks draagcomfort verzekerd!

5 producten

Hanky Panky Lingerie Taillestring 9K1926P black
Hanky Panky Lingerie
Nu € 32,00
Hanky Panky lingerie string 4811 black
Hanky Panky Lingerie
Nu € 25,00
Hanky Panky lingerie Heupstring 4911 black
Hanky Panky Lingerie
Nu € 25,00
Hanky Panky Lingerie Short 4812P black
Hanky Panky Lingerie
Nu € 38,00
Hanky Panky lingerie Hemdje 1390L red
Hanky Panky Lingerie
Nu € 59,00

5 producten

per pagina

Hanky Panky Slips

Hanky Panky strings, shorts

De string van Hanky Panky is al jaren populair en nog steeds het meest herkenbare artikel uit de ondergoed collectie. De string komt in 2 uitvoeringen die in beide gevallen one size is. De heupstring of low-rise thong is geschikt voor de maten van 36 t/m 40. De hogere string (bij Chilly aangegeven als 'string') is goed geschikt voor de maten 36 t/m 46. De zachte stretch kwaliteit zorgt ervoor dat het maatbereik van beide strings zeer breed is. Typisch voor Hanky Panky ondergoed zijn de vrolijke kleuren die elk seizoen veranderen.

De shorts/boyshorts zijn gemaakt van dezelfde zachte materialen met even prachtig kant. De pasvorm is herkenbaar en comfortabel. De rechte beenuitsnijding zorgt voor een speelse, jonge look.

 

 

Topjes, Bralettes van Hanky Panky Ondergoed

De topjes (of hemdjes) en bralette bh topjes van Hanky Panky ondergoed zijn een leuke aanvulling op je lingerielade. De bralette topjes zijn zonder beugel of versteviging. De stretch kwaliteit zorgt ervoor dat de pasvorm en het draagcomfort perfect zijn. De Hanky Panky hemdjes zijn ook zeer comfortabel en geschikt voor dagelijks gebruik. Je draagt deze top gemakkelijk als bovenkleding of als onder hemdje. Kant is in de mode, dus eigenlijk is je Hanky Panky topje altijd goed!

 

Hanky Panky Underwear online

Onze Hanky Panky Underwear collectie is het hele jaar online verkrijgbaar. Alle artikelen zijn direct in onze winkel op voorraad en kunnen dus binnen 1-2 werkdagen in huis zijn. Wil je liever in het echt kijken naar de vrolijke kleurtjes? Je bent van harte welkom om onze kleurenselectie te bewonderen in onze lingerie speciaalzaak op de Gijsbrecht van Amstelstraat!