Chilly's Black Friday week is begonnen! Shop nu de hele collectie met 10% korting. Gebruik hiervoor de code: 10BLACKFRIDAY22. Geldig t/m 27-11.

Aubade

Aubade

Aubade lingerie en badmode draag je als je houdt van vrouwelijke ontwerpen met een verleidelijke touch. De lingerie is vaak gemaakt van sierlijke kant en broderie. De ontwerpen worden gemaakt in Frankrijk. De oude technieken en luxe materialen worden tegenwoordig verwerkt in moderne lingerie die je zo op de catwalk verwacht. De modellen worden aangepast aan de wensen van de vrouw van vandaag. Daarom is Aubade een van onze meest verkochte merken!

Aubade Lingerie

Aubade Badmode

Aubade Collectie 2022

Van Aubade lingerie krijgen we 2 keer per jaar een hele nieuwe collectie die past bij het seizoen. In de zomer zullen we lichtere materialen en meer fleurige prints zien. In de wintercollectie wordt vaak uitgepakt met intense kleurcombinaties, zwart kant en mooie glinsterende details. De badmode collectie van Aubade wordt voor elke zomer opnieuw ontworpen en uitgebracht. Zo heb je je Aubade collectie het hele jaar precies zoals je 'm zou willen hebben.