Mey


Mey


Mey ondergoed hebben wij voor dames en heren. In de lingerie voor dames hebben wij uitgebreide keuze in bh's, slips, tops en jurkjes. Allemaal perfect geschikt onder je dagelijkse kleding. Bij de heren ondergoed collectie hebben wij te maken met basic ondergoed, zoals shirts, boxers, slips en hemden in het zwart en wit. Uiteraard hebben wij van alle Mey collecties ook de nieuwste artikelen geselecteerd!Mey Nachtmode


Naast lingerie voor dames en ondergoed voor heren hebben we ook nachtmode van mey. Deze nachtmode collecties zijn gespecialiseerd in het ultieme draagcomfort en de fijne pasvorm die we ook van Mey ondergoed gewend zijn. Kwaliteit en stijl staan ook centraal in deze lijn. Uiteraard een nachtmode collectie speciaal voor dames en een voor de heren.Jouw Mey bh


De bh's van Mey staan garant voor het ultieme draagcomfort. De fijne en zachte materialen dragen hieraan bij. Mey's spacer bh geeft dit lichte en luchtige gevoel door het ademde materiaal dat gebruikt wordt. Ideaal voor het dagelijkse comfort. Ga je voor een fijne beugel bh? Of toch liever zonder beugel? Ook deze vind je terug in de Mey lingerie collectie.

Comfortabele Mey slips


De slips van Mey zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Alle slips van Mey zijn afgewerkt met de fijnste materialen. Ultiem draagcomfort gegarandeerd! De veelal basic slips zijn ook ideaal te mix&matchen met je andere lingerie. Shop de fijnste tailleslips, hipsters en strings van Mey bij Chilly.


Serie in de spotlight: Emotion


De serie Emotion van Mey is al jaren een begrip. De comfortabele slips, hemdjes en shirt zijn niet weg te denken uit jouw kast. De perfecte aanvulling op jouw dagelijkse outfit. Een uitgebreide collectie in vele kleuren, zodat er voor ieder wat wils is!


Mey Lingerie Emotion Maxima onderrok 45433 zwart
Mey Dames
Nu € 39,95
Mey Emotion Hemd 55200 wit
Mey Dames
Nu € 26,95
cream tan
Mey Dames
Nu € 25,99
wit
Mey Dames
+1
Nu € 23,99
Mey Emotion Body dress 55205 zwart
Mey Dames
Nu € 49,95
Mey Emotion beha top 55224 wit
Mey Dames
Nu € 42,99
Top
Mey Dames
Nu € 24,95
Mey Emotion (Basics) Top met korte mouw 56201 champagne
Mey Dames
Nu € 32,99
Mey Emotion (Basics) Top met lange mouw 56202 zwart
Mey Dames
Nu € 42,99
cream tan
Mey Dames
+1
Nu € 16,99
cream tan
Mey Dames
+1
Nu € 16,99
cream tan
Mey Dames
+1
Nu € 19,95
wit
Mey Dames
Nu € 15,95