Voedingsbh

Eindelijk is je kleintje er! Na 9 maanden wachten kan je je kindje tegen je aanhouden en eindeloos met hem of haar knuffelen. Bij het krijgen van een kindje hoort vaak ook het geven van borstvoeding. Om dit proces zo makkelijk en fijn mogelijk te laten verlopen is een voedingsbh van belang.

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Anita Maternity Lingerie - Voedingsbeha Voedings bh
  Nu € 31,77 Normale prijs € 52,95
 2. Panache Lingerie - Sophie Maternity Bras Voedings bh
  Nu € 27,00 Normale prijs € 45,00
 3. Elomi Lingerie - Beatrice Voedings bh
  Nu € 35,34 Normale prijs € 58,90
 4. Simone Pérèle Lingerie - Eden Voedingsbh
  Nu € 45,00 Normale prijs € 75,00
 5. Anita Maternity Lingerie - Voedingsbeha Voedings bh
  Nu € 30,57 Normale prijs € 50,95
 6. Chantelle Lingerie - Merci Maternité Voedingsbh
  Nu € 41,97 Normale prijs € 59,95
 7. Elomi Lingerie - Smoothing Voedings bh
  Nu € 35,56 Normale prijs € 50,80
 8. Freya Lingerie - Rosie Soft cup voedings bh
  Nu € 32,31 Normale prijs € 53,85
 9. Freya Lingerie - Dotty Soft cup voedingsbh
  Nu € 30,45 Normale prijs € 50,75
 10. Freya Lingerie - Pure Voorgevormde voedingsbh met beugel
  Nu € 47,16 Normale prijs € 58,95

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Na de bevalling

Nadat je bevallen bent kan het zijn dat gewone bh’s pijn doen aan je borsten en als zeer oncomfortabel kunnen worden ervaren. Ook zijn gewone bh’s niet praktisch als je borstvoeding geeft. Dit probleem kan opgelost worden met een voedingsbh. Voedingsbh’s zijn bh’s die speciaal zijn gemaakt voor vrouwen die borstvoeding geven. Er is bij het ontwerpen en maken van voedingsbh’s dus goed nagedacht over hoe de bh’s zo praktisch maar ook fijn mogelijk gemaakt kunnen worden zonder dat er word ingeleverd op vormgeving. Je kunt de voedingsbh op ieder moment in de zwangerschap of na de bevalling gaan dragen, wanneer je het zelf prettig vind. Sommige vrouwen wachten liever een paar dagen na de bevalling tot de stuwingen over zijn en andere vrouwen beginnen al met het dragen van een voedingsbh tijdens de zwangerschap. Doe dus vooral waar je jezelf prettig bij voelt.

 

Voedingsbh

De voedingsbh’s hebben allemaal bij beide cups een clipje zitten waardoor de borst makkelijk ontbloot kan worden om borstvoeding te geven. Deze clipjes zijn makkelijk open te maken met 1 hand zodat je de andere hand over hebt om je kindje me vast te houden. De meeste borstvoedingsbh’s zijn zo ontworpen dat tijdens het voeden, dus wanneer het clipje los is, de borst alsnog ondersteunt word en dus niet uit de bh ‘valt’. Maar dat is zeker niet het enige handige aan een voedingsbh. De voedingsbh’s vormen namelijk ook een beetje mee met je borst wat fijn kan zijn als je cupmaat fluctueert. Ook zijn de voedingsbh’s zo ontworpen dat er borstvoedingscompressen inpassen en kunnen de bh’s gedragen worden met een tussenstukje mocht de omtrek van de bh te strak zijn maar de cup wel nog goed. De borstvoedingsbh’s kunnen uiteraard ook gedragen worden tijdens het kolven. Er zijn verschillende soorten voedingsbh’s bijvoorbeeld met of juist zonder beugel, voorgevormd of niet voorgevormd en in verschillende kleuren. Wil je hulp bij het uitzoeken van een voedingsbh? Schroom dan niet contact op te nemen met de dames van onze klantenservice of langs te komen in onze winkel, we helpen je graag!