Voedingsbh

Eindelijk is je kleintje er! Na 9 maanden wachten kan je je kindje tegen je aanhouden en eindeloos met hem of haar knuffelen. Bij het krijgen van een kindje hoort vaak ook het geven van borstvoeding. Om dit proces zo makkelijk en fijn mogelijk te laten verlopen is een voedingsbh van belang.

13 producten

PrimaDonna Twist I Do Borstvoedingsbh met beugel 0141608
PrimaDonna Twist Lingerie
Nu € 102,00
Anita Maternity Lingerie Voedings bh 5037
Anita Maternity Lingerie
€ 50,95
Nu € 25,48
Anita Maternity Voedings bh met beugel 5053
Anita Maternity Lingerie
€ 52,95
Nu € 26,48
Anita Maternity Voedings bh zonder beugel wit
Anita Maternity Lingerie
€ 72,95
Nu € 36,48
Anita Maternity Voedings bh met beugel
Anita Maternity Lingerie
€ 54,95
Nu € 27,48
white
Freya Lingerie
€ 53,85
Nu € 26,93
Freya Dotty voedingsbeha AA2034 black
Freya Lingerie
€ 50,75
Nu € 25,38
Freya Pure Voorgevormde voedingsbh met beugel AA1581
Freya Lingerie
€ 58,95
Nu € 29,48
Anita Maternity Lingerie Voedings bh 5026
Anita Maternity Lingerie
€ 52,95
Nu € 26,48
Panache sophie maternity bras Voedings bh 5821 ivory/pink
Panache Lingerie
€ 45,00
Nu € 22,50
Anita Maternity Voedings bh zonder beugel 5014 wit
Anita Maternity Lingerie
€ 29,95
Nu € 14,98
Anita Maternity voedings bh zonder beugel 5034 zwart
Anita Maternity Lingerie
€ 51,95
Nu € 25,98
Anita Maternity naadloze voedings bh 5097 silver grey
Anita Maternity Lingerie
€ 29,95
Nu € 14,98

13 producten

per pagina

Na de bevalling

Nadat je bevallen bent kan het zijn dat gewone bh’s pijn doen aan je borsten en als zeer oncomfortabel kunnen worden ervaren. Ook zijn gewone bh’s niet praktisch als je borstvoeding geeft. Dit probleem kan opgelost worden met een voedingsbh. Voedingsbh’s zijn bh’s die speciaal zijn gemaakt voor vrouwen die borstvoeding geven. Er is bij het ontwerpen en maken van voedingsbh’s dus goed nagedacht over hoe de bh’s zo praktisch maar ook fijn mogelijk gemaakt kunnen worden zonder dat er word ingeleverd op vormgeving. Je kunt de voedingsbh op ieder moment in de zwangerschap of na de bevalling gaan dragen, wanneer je het zelf prettig vind. Sommige vrouwen wachten liever een paar dagen na de bevalling tot de stuwingen over zijn en andere vrouwen beginnen al met het dragen van een voedingsbh tijdens de zwangerschap. Doe dus vooral waar je jezelf prettig bij voelt.

 

Borstvoedingsbh's

De voedingsbh’s hebben allemaal bij beide cups een clipje zitten waardoor de borst makkelijk ontbloot kan worden om borstvoeding te geven. Deze clipjes zijn makkelijk open te maken met 1 hand zodat je de andere hand over hebt om je kindje me vast te houden. De meeste borstvoedingsbh’s zijn zo ontworpen dat tijdens het voeden, dus wanneer het clipje los is, de borst alsnog ondersteunt word en dus niet uit de bh ‘valt’. Maar dat is zeker niet het enige handige aan een voedingsbh. De voedingsbh’s vormen namelijk ook een beetje mee met je borst wat fijn kan zijn als je cupmaat fluctueert. Ook zijn de voedingsbh’s zo ontworpen dat er borstvoedingscompressen inpassen en kunnen de bh’s gedragen worden met een tussenstukje mocht de omtrek van de bh te strak zijn maar de cup wel nog goed. De borstvoedingsbh’s kunnen uiteraard ook gedragen worden tijdens het kolven. Er zijn verschillende soorten voedingsbh’s bijvoorbeeld met of juist zonder beugel, voorgevormd of niet voorgevormd en in verschillende kleuren. Wil je hulp bij het uitzoeken van een voedingsbh? Schroom dan niet contact op te nemen met de dames van onze klantenservice of langs te komen in onze winkel, we helpen je graag!

 

Voedingsbh van PrimaDonna Twist!

Veel dames zijn al fan van PrimaDonna, des te leuker het nieuws dat dit mooie merk ook een voedingsbh heeft uitgebracht! En wij zijn daar heel blij mee. De eerste maanden als kersverse mama zijn best intens. Er gebeurd een hoop, lichamelijk ondervind je ook een hoop veranderingen. Het dragen van een goede voedingsbh zorgt ervoor dat dit met een hoog comfort gehalte kan. De praktische kant is hierbij belangrijk. Daar hebben de designers bij PrimaDonna heel goed over nagedacht. Zij beschikken natuurlijk al over de kennis van een goede, stijlvolle bh en een hoog comfort gehalte, maar de voedingbh stelt iets andere eisen. Hiervoor hebben de designers het voorbeeld van de basis collectie, die vele van ons al kennen, de I do genomen. Ze hebben bij het ontwerpen heel goed geluisterd naar jonge moeders, die hen voorzien hebben van tips en hun ervaringen hebben gedeeld. Dit heeft als resultaat, een gepatenteerd design met de beste ondersteuning en comfort. De I do voedingsbeha is zo ontworpen dat je in alle rust en discretie borstvoeding kan geven.

Wat maakt deze voedingsbh zo ideaal?
Er zijn al heel wat voedingsbh‘s op de markt. PrimaDonna onderscheidt zich hierin. Er is overal aan gedacht, zonder dat het comfort en ondersteuning is komen te vervallen. Er zit een binnen bh in, die je gehele borst bedekt en je met één hand makkelijk kan open en sluiten. Ook biedt de voedingsbh ruimte voor het plaatsen van compressen. Het heeft zacht elastisch kant, die voor een goede afsluiting zorgt voor en na het voeden van je baby. Ook het deze voedingsbh een perfect geplaatste opening voor je baby om aan te kunnen appen en die zorgt voor discretie. Door de flexibele opening is er een maximale huidcontact met jouw baby. Handvrij afkolven? Ook dit is geen enkel probleem met deze voedingsbh. Je shopt deze bh met de beste ondersteuning van cup C t/m I! Ben jij overtuigd geraakt en nieuwsgierig geworden naar de voedingsbh? Klik dan direct door naar de voedingsbh IDO van PrimaDonna.