Gratis verzending vanaf €65,- m.u.v. sale
De grootste online lingerie en badmode collecties

Anita Care Badmode(0)

Anita Care Prothese badmode, de gehele collectie online. Comfortabele prothese badpakken, tankini's en bikini's met de prettige Anita Care pasvorm die je al van de lingerie gewend bent. Daarnaast is dit merk ook nog eens super modieus. De laatste trends worden samen met veel comfort en hoge kwaliteit gecombineerd, voor een geweldige badmode look. Start dit beach seizoen met Anita Care Badmode!

Anita Care Badmode
Chevron Tie Dye

Verkrijgbaar in de kleuren original en navy blue.

Direct leverbaar.

Anita Care Badmode
Luxuriant Exotic

Verkrijgbaar in de kleuren original en capri blue.

Direct leverbaar.

Anita Care Badmode
Tropical Vibes

Verkrijgbaar in de kleur original.

Direct leverbaar.

Anita Care Badmode
Indigo Dye

Verkrijgbaar in de kleuren original en jeans.

Direct leverbaar.

Anita Care Badmode
World of Maritim

Verkrijgbaar in de kleuren navy blue/white en dark blue.

Direct leverbaar.

Anita Care Badmode badpak

Anita Care prothese badpak en bikini

Prothese badpakken van Anita Care zijn altijd extra comfortabel en hebben een perfecte pasvorm die extra steun biedt. De pasvorm is gebaseerd op die van de Anita Care lingerie die al jaren zeer geliefd is. Een aantal badpakken is voorzien van een licht corrigerende stof die zorgt voor een gestroomlijnd silhouet. De hals is iets hoger dan bij de Anita Comfort badpakken, om te zorgen dat de prothese onzichtbaar gedragen kan worden. De prothesehoesjes en cupafsluiters zijn dan ook onzichtbaar ingewerkt in de badpakken. Dit geldt ook voor de tankini's en bikini's van Anita Care badmode.

Bikini's van Anita Care zijn zeer gewild door de jonge look die ze uitstralen. Een paar nieuwe trends die wij hebben gezien zijn de high neck bikini top en de bralette bikini top. Deze topjes zijn altijd hoger dan andere bikini topjes, zoals de triangel top of de bandeau top. Laat Anita nou één van de eersten zijn die topjes maakten met een hoog decolleté. De hogere look past dus perfect in het modebeeld van deze zomer!

 

 

Anita Care prothese tankini

Anita Care tankini's hebben dezelfde voordelen als tankini's van andere merken; je kunt je er vrij in bewegen, je bent fijn bedekt zoals bij een badpak, maar hebt de mogelijkheid om de top om te slaan om zo je buik te laten bruinen, net als bij een bikini. Deze tankini's zijn daarbij ook nog geschikt om te dragen met een prothese. Anita is al jaren gespecialiseerd in het maken van lingerie en badmode geschikt voor een prothese. Nu de tankini steeds populairder wordt in Nederland, is ook de Anita collectie voorzien van prachtige prothese tankini's in mooie kleuren en prints die passen bij de laatste trends.