Gratis verzending vanaf €65,- of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Anita Care Badmode

Anita Care Prothese badmode, de gehele collectie online. Comfortabele prothese badpakken, tankini's en bikini's met de prachtige Anita Care pasvorm die je van de lingerie al gewend bent.

 
 

 

Kies een collectie:

 
  • Blue Lagoon

  • Boho Beach

  • Coco Palm

  • Nautical Spirit

Anita Care prothese badpak

Prothese badpakken van Anita Care zijn altijd extra comfortabel en hebben een perfecte pasvorm die extra steun biedt. De pasvorm is gebaseerd op die van de Anita Care lingerie die al jaren zeer geliefd is. Een aantal badpakken is voorzien van een licht corrigerende stof die zorgt voor een gestroomlijnd silhouet. De hals is iets hoger dan bij de Anita Comfort badpakken, om te zorgen dat de prothese onzichtbaar gedragen kan worden. De prothesehoesjes en cupafsluiters zijn dan ook onzichtbaar ingewerkt in de badpakken. Dit geldt ook voor de tankini's en bikini;s van Anita Care badmode.

 

 

Prothese tankini

Anita Care tankini's hebben dezelfde voordelen als tankini's van andere merken; je kunt je er vrij in bewegen, je bent fijn bedekt als bij een badpak, maar hebt de mogelijkheid om de top om te slaan om zo je buik te laten bruinen, net als bij een bikini. Deze tankini's zijn daarbij ook nog geschikt om te dragen met een prothese. Anita is al jaren gespecialiseerd in het maken van lingerie en badmode geschikt voor een prothese. Nu de tankini steeds populairder wordt in Nederland, is ook de Anita collectie voorzien van prachtige prothese tankini's in mooie kleuren en prints die passen bij de laatste trends.

 

 

Anita Care bikini

Bikini's van Anita Care zijn zeer gewild door de jonge look die ze uitstralen. Een paar nieuwe trends die wij hebben gezien zijn de high neck bikini top en de bralette bikini top. Deze topjes zijn altijd hoger dan andere bikini topjes, zoals de triangel top of de bandeau top. Laat Anita nou één van de eersten zijn die topjes maakten met een hoog decolleté. De hogere look past dus perfect in het modebeeld van deze zomer!

Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2016 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Gratis verzending vanaf €65,-