Chilly's Black Friday week is begonnen! Shop nu de hele collectie met 10% korting. Gebruik hiervoor de code: 10BLACKFRIDAY22. Geldig t/m 27-11.

Anita Care Prothese bh

Anita Care is gespecialiseerd in prothese lingerie voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Stevigheid, comfort en toch een mooie bh.. Anita Care combineert alle belangrijkste factoren tot een prachtig resultaat!

Helen

Helen

Verkrijgbaar in de kleur zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Dalia

Dalia

Verkrijgbaar in de kleur crystal

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Lucia

Lucia

Verkrijgbaar in de kleur crystal

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Lynn

Lynn

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en lotus

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Orely

Orely

Verkrijgbaar in de kleur zwart

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Selena

Selena

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en pearl rose

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Isra

Isra

Verkrijgbaar in de kleuren witzwart en desert

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Pagina

Anita prothese bh's

Iedere vrouw is prachtig op haar eigen manier! Anita Care is gespecialiseerd in prothese lingerie voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Anita biedt maatgesneden bh's, badpakken en bikini´s met een hoog draagcomfort, modische look en moderne siliconen prothesen. Door de hoge eisen die Anita aan haar lingerie stelt, heeft Anita wereldwijd de naam van de beste pasvorm en eerste klas kwaliteit.

Welke bh of prothese het meest geschikt is, hangt af van jouw behoeften. Chilly geeft je graag persoonlijk advies in de winkel in Hilversum. Kom langs en laat je in alle rust de verschillende mogelijkheden voor Anita bh's uitleggen.

 

 

Anita Care online

Anita prothese bh's en protheses vormen een perfecte eenheid. De hoog sluitende cups en het elastisch decolleté zorgen voor optimale steun voor de prothese. En de brede, zachte cupband zorgt voor goede steun en aangenaam draagcomfort. Voor het verhullen van eventuele littekens, zijn Anita bh's voorzien van een hoger gesneden armuitsnijding.

Anita Care heeft niet alleen een collectie prothese bh's maar zij hebben ook Anita Care badmode uitgebracht. Een prachtige collecte prothese badmode. Neem eens een kijkje!

De kwalitatief hoogwaardige en elegante bh's van Anita zijn een resultaat van jarenlange ervaring en het volgen van nieuwe trends. Anita werkt al sinds 1883 aan het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe materialen en het perfectioneren van de pasvorm. Door de hoge eisen die Anita stelt aan kwaliteit en controle, zetten zij steeds weer de standaard in de branche. Heb je al een keuze gemaakt en wil je je Anita bh online bestellen? Dan kan uiteraard ook in onze webshop.