Banana Moon badmode

De badmode van Banana Moon is geïnspireerd op het heerlijke, warme California…… en dat zie je terug in de badkleding met de mooiste kleuren en prints. De bikini's en badpakken bevatten verrassende elementen, zoals subtiele hangertjes en mooi borduurwerk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Banana Moon bikini of badpak

Waan je in het warme California met een heerlijk zonnetje en het uitzicht op uitgestrekte stranden met de badmode van Banana Moon! Zie jij het al voor je? De zomer collectie met badmode van Banan Moon is verfrissend en harmonieus. De prints in de badpakken en bikini's zijn weer prachtig weergegeven. Kijk bijvoorbeeld naar de bikini van Sienna of het badpak van de serie met badkleding Iquitos. Deze hebben een tropische print van bladeren en bloemen, gecombineerd met een mooie achtergrond kleur. De een in een perzik kleur, de andere met een mooie lichtblauwe kleur. Ook hebben ze bij Banana Moon gedacht aan de perfecte basis badmode, die uiteraard elke vrouw wel in haar lade met badkleding moet hebben ;-) Basichic is hier een prachtig voorbeeld van. Een prachtige navy kleur gecombineerd met een borduur afwerking die ze bij Banana Moon in de vorm van driehoeken hebben gemaakt en een elegante en eigentijdse look geven aan jouw bikini.

De bikini tops van Banana Moon zijn er in veel verschillende vormen. Zo is er de halter bikinitop, deze bevestig je in je nek en dat wordt altijd weer op een eigentijdse Banana Moon manier gedaan door een touwtje, maar dan net even anders. De halterbikini top is erg populair. De halterbikinitop vind je bij verschillende soorten bikini tops, zoals bij de triangel bikini top en de bandeau bikinitop. Bij de bandeau bikini top hou je op deze manier de optie om je bikini top als strapless te dragen of als halter bikinitop. Altijd fijn, extra keuze in de manier van het dragen van jouw bikinitop. En met het comfort die je van jouw bandeau bikini top verwacht. Als je gaat zwemmen, zorgen de bandjes voor extra stevigheid en als je gaat zonnen zijn ze makkelijk te verwijderen, zodat je egaal bruin wordt. Heb je de one shoulder bandeau bikinitop van de serie badkleding Sienna gezien? Net even anders dan een gewone bikini top. Veel van de bikinitops van Banana Moon zijn voorzien van een voorgevormde cup, op deze manier ben je gegarandeerd van een mooie pasvorm. Ook in bikinibroekjes is er keuze genoeg. Naast de standaard bikinislips vind je ook speelse varianten met een touwtje op de heup. Of ga jij voor een sexy bikini slip met 2 of 3 bandjes? Stel jou ultieme bikini samen met de verschillende vormen aan bikinitops en bikinibroekjes.

Ben jij het type die liever een badpak draagt? Banana Moon heeft prachtige badpakken in hun assortiment. De badpakken hebben een lage rug, dit geeft een sexy look. Ga jij voor een effen zwarte badpak of toch liever voor een vrolijk printje?

 

 

Banana Moon badmode online

De badmode van Banana Moon gaat terug naar 1984, waar het allemaal begonnen is. Een combinatie van drie creatievelingen die een ontwerper uit California ontmoeten. Dit viertal heeft met hun multiculturele achtergrond en inspiraties, een uniek badmode merk neergezet, Banana Moon. Als snel werd de badmode van Banana Moon een Swimwear merk met veel erkenning in Europa. Inmiddels worden de badpakken en bikini's van Banana Moon in meer dan 50 landen verkocht. Het succes hebben ze te danken aan het feit dat de badmode van Banana Moon de kwaliteit en kennis van pasvormen en materialen uit Europa bevat en de Californische creativiteit en gevoel in de prints en vormgeving. Dit is werkelijk een fenemenale combinatie bij de badmode, die ook wij enorm kunnen waarderen.

Als snel hebben ze het merk Banana Moon uitgebreid en zijn ze verder gaan denken dan alleen badpakken en bikini's. Als snel omarmde ze bij het badmode merk banana moon, het fenomeen beach wear. Deze beach wear kenmerkt zich tot ideale ready-to-wear mode en beach accessoires naast de iconische badkleding Banana Moon. Het badmode merk Banana Moon kenmerkt zich door vrolijke en kleurrijke badmode. Ze hebben prachtige prints op de badmode, zijn trendy en hebben een casual look met een sexy twist aan de badmode. Zoals ze zelf zeggen bij het badmode merk Banana Moon: We are all about chasing the sun at the beach & catching the waves in style!

Daar zijn wij het roerend mee eens en wij zijn blij dat we dit merk met badmode in ons assortiment hebben. Dus bestel nu jouw BananaMoon bikini of badpak online of kom langs in onze winkel.