Charlie Choe Kids

Speciaal voor de kids heeft Charlie Choe de allerleukste pyjama’s ontworpen. Vrolijke kleurtjes, nog vrolijkere printjes en een super zachte en warme stof! Comfort staat hierbij voorop en daar zal het je ook zeker niet aan ontbreken. De kids gaan uit hun dak bij het zien en voelen van deze prachtige nachtmode collectie. Dat wordt lekker slapen..

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Charlie Choe Kids nachtmode

Zet je schrap.. Wij presenteren de allerleukste Charlie Choe collectie van allemaal, speciaal voor de kids! Fleurige en vrolijke pyjama’s met een super hoog draagcomfort. Zeg nou zelf.. Wij willen toch enkel het beste voor onze kids! Charlie Choe wordt ontworpen door een zeer ervaren team, die regelmatig met nieuwe hippe items komen. Ook onze kids willen er graag super hip en fancy bij lopen! Vrolijke printjes met diertjes of figuurtjes laten je helemaal weg zwijmelen.. Voor de meisjes zachte en zoete lichte kleurtjes en voor de jongens mannelijke en stoere donkerdere kleurtjes. De sfeervolle kleurencontrasten zorgen voor een mooi effect. De kinderen zijn er dol op! And so are we..

 

 

Charlie Choe Fleurige kleuren

Charlie Choe staat bekend om haar vrolijke en gezellige voorkomen. Van de fleurige kleurtjes en printjes krijg je spontaan zin om je pyjama aan te trekken. Beleef een geweldige nachtrust en lounge eindeloos in je favo pyjama of huispak. Geniet dag én nacht, we kunnen je verklappen dat het nooit gaat vervelen.. Met zoveel super mooie en comfy pyjama’s is het maar moeilijk om een keuze te maken.. Heb jij al een favoriet op het oog? Pyjama’s waren nog nooit eerder zo hip! 

 

Charlie Choe matching pyjama’s

Verrassing! Charlie Choe heeft nu ook de leukste matching pyjama’s en huispakken. Steel samen de show in een bijpassende pyjama of een bijpassend huispak. Super gezellig en sfeervol! Bekijk de bijpassende volwassen pakjes bij Charlie Choe en Charlie Choe Men. Maak er een leuk feestje van! Niets is te gek..