Shop je favorieten van Sloggi nu met 3+1 gratis! Geselecteerde items zijn te herkenen aan het actie logo. Geldig t/m 16-06.

Alex

Alex

Verkrijgbaar in de kleuren denim,  blackwhitesand en petal.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Alex herleeft de feestelijke twenties, met een simpel en tegelijkertijd geweldig borduurwerk met mooie details. Alex introduceert de spectaculaire nieuwe kleur denim. De bekende bh met het populaire support aan de zijkanten, een maat die tot cup J gaat en een gloednieuwe kleur.. Wat wil je nog meer? De serie bestaat uit drie geweldige items, die je echt niet wilt missen! Combineer de bh met je favoriete slip en geniet uren lang in je favoriete Alex lingerie setje. Alex is met haar prachtige look echt essentieel voor je lingerie lade. Met Alex voelt iedere dag weer aan als zomer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spectaculaire Fantasie lingerie

Alex keert dit najaar terug met een collectie in de sappige kleur granaatappel, waar je direct je tanden in wilt zetten. Deze bijzondere winter serie is een echte ‘must have’ voor je collectie. Het design bestaat uit een fruitige en feestelijke kleur, gecombineerd met een buitengewoon borduurwerk aan de bovenkant. Deze speciale en toch simpele combi, geeft Alex nét dat beetje extra. Alex past onder al je outfits en mag daarom zeker niet missen in je kast dit najaar. Fantasie creëert lingerie uit de beste materialen, zodat jij enkel top kwaliteit ontvangt. Daarnaast zal je ook zien dat alles tot in de laatste details is uitgewerkt. Zet snel je tanden in deze sappige serie!