Gina

Sale
Gina

Strakke vormen, broderie en de afwisseling van kleuren en biesjes maken deze collectie van Marie Jo Swim af. Deze badkleding van Marie Jo is mooi door zijn eenvoudigheid, meer heeft deze badkleding niet nodig. In tijdloos zwart en in een mooi donkere olijf kleur, de trendkleur van dit moment. Stel je bikini samen en combineer met een van de bijpassende jurken of kaftans.

Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Dark Olive. Direct leverbaar.

3 Artikel(en)

Per Pagina

3 Artikel(en)

Per Pagina

Marie Jo Gina bikini's
Marie Jo Gina Dark Olive bikini
Marie Jo Gina badmode

Marie Jo bikini Gina

Heb je het leuke detail al gezien op de bikini slip met strikjes? Marie Jo heeft deze speels gecombineerd met 2 kleuren. Het zijn de details die het hem doen. Die kleuren combinatie zie je ook mooi op de rug van de triangel bikini top. Ook deze serie van Marie Jo kan je heerlijk zelf samen stellen, zo krijg jij jouw perfecte bikini, met de pasvorm die bij jouw past.

Marie Jo beachwear

Marie Jo Swim bestaat grotendeels uit bikini’s en badpakken… maar Marie Jo heeft ook bij de collectie weer gezorgd voor genoeg keuze aan matchende strandjurkjes en luchtige kaftans. De perfecte aanvulling op jouw badmode. De bikini’s van Marie Jo Swim’s Gina kun je perfect combineren met de jurk van de serie Nicoletta die exacte dezelfde kleuren heeft. Liever een kaftan? Dan ga je voor de Claudine, die kun je mooi combineren door de naturel witte kleur. Is jouw favoriet de zwarte Gina bikini? Dan kun je ook out of the box denken en voor de Raffaella gaan, met de prachtige kleurcombinatie van naturel wit, rood en zwart.