Merle

Merle

Een tijdloze streep print, maar dan met de klasse die wij gewend zijn van MarieJo Swim. Zwart gecombineerd met een natuurkleur die een vleugje sparkle bevat. Fijn te combineren met het prachtige jurkje en een sjaal. Merle past perfect in deze Cruisecollectie van MarieJo. 

Verkrijgbaar in de kleur noir rayure.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Swimwear met klasse!

Deze serie aan badkleding van MarieJo Swim is een van onze favorieten! Tijdloze badmode met pure klasse! Zoals ze zelf bij Marie Jo zeggen, Merle is de perfecte cruisecollectie! Het zwart in deze badkleding is perfect gecombineerd met een mooie natuur kleur waar een vleugje goud in is verwerkt. Dit maakt deze collectie met badmode uniek. Heb je het badpak al eens goed bekeken? De streep is hierbij net even anders gecombineerd dan bij de bikini, dit is niet zonder reden. Buiten het feit dat de print mooi is, slankt deze ook nog eens de taille af. Daar is over nagedacht! Het badpak van Merle in dan ook met recht de blikvanger van de collectie. Je kan in de badserie van MarieJo Swim weer kiezen uit drie verschillende bikinitops en drie verschillende bikinibroekjes. Zo vind je altijd weer jouw perfecte match. En hebben jullie de prachtige jurk gezien uit deze Swimwear collectie? Zo stijlvol, daarmee kan je wel voor de dag komen, waar je ook op vakantie heen gaat. Liever iets meer hippie look? Maak dan je look compleet met de bijpassende sjaal.

MarieJo Swim Cruisecollectie

De zwemkleding van MarieJo Swim Cruisecollectie heeft een gouden leidraad. Ze maken gebruik van luxueuze silhouetten en materiaal met een knipoog naar de zeventiger jaren. Dit thema is duidelijk te zien in de serie met badkleding Merle. In de seventies was de streepjesprint de grote trend. MarieJo Swimwear heeft deze streepjes print met de badkleding van Merle in een nieuw jasje gestoken. Classy door zijn mooie gebruik van materiaal en kleuren, de knipoog naar de seventies door de vernieuwde streepjes print.