Rosanna

Sale
Rosanna

Het speelse patroon in de stof van deze Marie Jo Swim serie, geeft de rustige badkleding stijl en zorgt voor een 3d effect. Het detail, 2 zilverkleurige ringetjes, vind je op elk badkleding stuk uit deze serie terug, op een subtiele en elegante manier. Een extra lintje stof zorgt voor een speelse touch. Ga jij voor een bikini of toch voor het badpak?

Verkrijgbaar in de kleuren Ultramarine en Zwart. Direct leverbaar.

3 Artikel(en)

Per Pagina

3 Artikel(en)

Per Pagina

Marie Jo Rosanna bikini top zwart
Marie Jo Rosanna Ultramarine bikini
Marie Jo Rosanna bikini

Marie Jo Swim badkleding en details

Rosanna is basic gehouden, door een effen kleur te gebruiken. De badkleding wordt speciaal en net even anders door het gebuik van mooie elementen. Kijk bijvoorbeeld naar het speelse patroon op de stof, zie je het 3d effect? De 3 bikini tops uit deze serie van Marie Jo hebben een mooi detail op de schouderbandjes die deze verbind met de top zelf. Het extra stukje stof maakt het net even anders. Dit zie je ook terug komen op de rio bikinislip en de gewone bikinislip. En kijk ook eens naar het badpak waar het herkenbare Rosanna detail subtiel onder de borst wordt weergegeven.

Marie Jo Swim Badkleding

Deze Marie Jo serie is uniek. Uniek, op de stijlvolle manier die we kennen van Marie Jo. De Rosanna badkleding is veelzijdig in zijn modellenkeus. En door deze combinatie, samen met de rustige kleuren, is deze badkleding toegankelijk voor jong en oud. Daar houden we van! En een fijne bijkomstigheid is, dat je jouw bikini of badpak makkelijk kunt combineren met een van de mooie strandjurken, de oversized overhemdjurk, de jumpsuit of kaftans. Keuze is er volop met deze serie.