Ocean Drive

Ocean Drive

PrimaDonna Swim’s Ocean Drive verovert ons hart dit seizoen met een super stijlvolle look in de kleur Dark Olive. Ocean Drive is echt een serie om van weg te dromen.. Het mooie kaki groen, gecombineerd met witte en donkerblauwe details zorgt voor een fantastische look. Voel je vrouwelijk, stoer en bovenal super elegant in Ocean Drive.

Ocean Drive is beschikbaar in de kleur dark olive
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. 

1 product

PrimaDonna Swim Ocean Drive balconnet bikini top 4002016 dark olive
PrimaDonna Swim
€ 91,90
Nu € 45,95

1 product

per pagina
PrimaDonna Swim Ocean Drive Badmode
PrimaDonna Swim Ocean Drive Beachwear
PrimaDonna Swim Sherry Ocean Drive Bikini

PrimaDonna Swim Ocean Drive

De nieuwe serie Ocean Drive trekt direct onze aandacht. De prachtige kleuren, gecombineerd met kleine speelse details en vrouwelijke pasvormen, eisen alle aandacht op. Olijfgroen, glimmend blauw en wit zorgen samen voor een echte ‘must have’ look! Laat je van je elegante kant zien met Ocean Drive. De verschillende pasvormen zorgen ervoor dat er altijd iets comfortabels voor jou tussen zit. PrimaDonna Swim's Ocean Drive bestaat uit twee bikini tops, drie bikini slips, een onweerstaanbaar badpak en een nieuw strandjurkje. Wat is jouw favoriete badmode item? Ocean Drive heeft het allemaal..

Een welverdiende vakantie, een dagje naar het strand of genieten aan het zwembad.. Het kan allemaal met de trendy en elegante items van Ocean Drive. Stel je bikini zelf samen met je favoriete bikini top en slip. Combineer bijvoorbeeld de balconnet top met een fijne tailleslip. Draag je liever een fabulous badpak? Ook daarvoor ben je bij Ocean Drive aan het juiste adres.. Ontdek de hele collectie en vind jouw perfecte badmode outfit!