Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks.

Driekwart cup bh

Een bh met driekwart cup heeft een cup die ongeveer driekwart van de borsten bedekt. Hierdoor blijft er nog een klein stukje huid zichtbaar maar worden de borsten wel goed ondersteund.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Aubade Lingerie - Poétique Esquisse String
  Nu € 27,50 Normale prijs € 55,00
 2. Aubade Lingerie - Poétique Esquisse Boxer
  Nu € 37,50 Normale prijs € 75,00
 3. Aubade Lingerie - Poétique Esquisse Comfort bh 3/4 cup
  Nu € 57,50 Normale prijs € 115,00
 4. Aubade Lingerie - Poétique Esquisse Bh 1/2 cup
  Nu € 49,50 Normale prijs € 99,00
 5. Aubade Lingerie - Poétique Esquisse Push-up bh
  Nu € 57,50 Normale prijs € 115,00
per pagina

Driekwart cup

Een bh met drievierde cup wordt ook wel een bh met driekwart cup genoemd. Het lijkt in die zin een beetje op de bh met halve cup. Deze beide bh soorten zijn op dezelfde manier vormgegeven. Het verschil zit hem vooral in de grootte van de cup. Waarbij de bh met halve cup maar een halve cup heeft, heeft een bh met drievierde cup net iets meer cup. Deze laatstgenoemde heeft een cup die wat meer van de borst bedekt maar hierbij wel nog een klein stukje huid aan de bovenkant openlaat. Het zit dus tussen een bh met halve cup en een bhmet een hele cup in. Een bh met driekwart cup geeft genoeg steun, ook voor vrouwen met wat grotere borsten. Daarnaast geeft het kleine stukje huid aan de bovenkant een tikje een sexy effect. Vaak zijn de bh’s met driekwart cup mooi afgewerkt met kant en andere versieringen.

Liftend effect

Ook geeft de bh driekwart cup een klein liftend effect aan de borsten waardoor er een mooi decolleté ontstaat. Deze is te dragen onder alle soorten kleding maar komt onder andere mooi uit bij jurkjes met een wat dieper decolleté. Uiteraard worden deze met een driekwart cup in allerlei verschillende merken gemaakt. Net als bij de bh met halve cup, word deze onder andere door het merk Aubade gemaakt. Door het mooie handgemaakte kant en de echte Franse flair krijgen deze bh’s met drievierde cup een hele speciale uitstraling. Ze hebben dus niet alleen een luxueuze uitstraling maar zijn ook gemaakt van hele fijne materialen. Hierdoor wordt er absoluut niet ingeleverd op draagcomfort. Zoals eerder genoemd geeft deze soort ook genoeg ondersteuning waardoor de bh als een tweede huid aanvoelt.