Chilly's Black Friday week is begonnen! Shop nu de hele collectie met 10% korting. Gebruik hiervoor de code: 10BLACKFRIDAY22. Geldig t/m 27-11.

Andres Sarda

Andres Sarda lingerie is luxe lingerie van de hoogste kwaliteit, ontworpen in Barcelona. De mooiste soorten zijde en kant zijn gebruikt om je het rijke en vrouwelijke gevoel te geven, waar Andres Sarda voor staat. Een stijlvolle combinatie van kleur en materiaal zorgt voor een super verleidelijke collectie.

Cooper

Cooper

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en luxury red.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Edurne

Edurne

Verkrijgbaar in de kleur water blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Fraser

Fraser

Verkrijgbaar in de kleuren fossil en wine.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Nadia

Nadia

Verkrijgbaar in de kleuren golden dawn en deep forest.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Switzer

Switzer

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en victorian rose.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Raven

Raven

Verkrijgbaar in de kleuren rose mist en moonrock.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Andres Sarda BH

Iedere Andres Sarda bh, slip en accessoire ziet er even spannend, sensueel en elegant uit! Het merk laat zich vooral ook maken door de spannende combinatie in kleur en materiaal. Een signature Andres Sarda set is zeer herkenbaar door een combinatie van 2 sprekende kleuren, een overvloed aan luxueus kant of een bijzondere samensmelting van zijde met kant. Zonder twijfel heb je een spraakmakende set, als je voor Andres Sarda kiest… 

Naast de prachtige ontwerpen en hoogwaardige materiaal en kwaliteit besteedt Andres Sarda ook grote aandacht aan de pasvorm en het dagelijks draagcomfort. De meeste slips zijn bijvoorbeeld aan de achterzijde onzichtbaar afgewerkt, zodat de randjes niet tekenen onder kleding. Elke serie kent verschillende modellen in zowel bh’s als slips. Er zijn bijvoorbeeld voorgevormde bh’s en niet-voorgevormde bh’s in elke serie, om zoveel mogelijk dames blij te kunnen maken met de prachtige Sarda ontwerpen.

 

Andres Sarda 2022

Bij ChillyHilversum is op elk moment de grootste collectie Andres Sarda lingerie online te bestellen. Het hele jaar door komen er nieuwe series uit die precies passen bij het seizoen. Met alle prachtige seizoen kleurtjes en fijne materialen en speelse details, ziet iedere collectie er weer prachtig uit. Er zit zeker ook iets moois voor jou tussen! Hou onze Facebook pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.