Anita Maternity

Voor de dames die voor, tijdens of na de zwangerschap comfortabele en vrolijke lingerie zoeken hebben wij het perfecte merk… Anita Maternity! Dit gespecialiseerde merk van Anita richt zich op de zwangerschap. De lingerie en hulpmiddelen zorgen ervoor dat je je zo gemakkelijk mogelijk voelt in deze bijzondere tijd.

Voedingsbh

Voedingsbh

De voedingsbh´s van Anita Maternity laten zich eenvoudig met één hand openen en sluiten en ondersteunen de borst ook bij geopende cups.

 

Direct leverbaar

 1. Anita Maternity Lingerie - Voedingsbeha Voedings bh
  Nu € 26,48 Normale prijs € 52,95
 2. Anita Maternity Lingerie - Paisley Voedings bh met beugel
  Nu € 29,98 Normale prijs € 59,95
 3. Anita Maternity Lingerie - Voedingsbeha Naadloze voedings bh
  Nu € 14,98 Normale prijs € 29,95
Zwangerschapsbh

Zwangerschapsbh

Waarom een zwangerschapsbh?

In de eerste maanden van de zwangerschap kun je gerust je huidige bh´s dragen. Ongeveer in de derde maand zul je echter niet alleen een groter model nodig hebben, maar ook een meer flexibel model.

De zwangerschapsbh´s van Anita maternity bieden dit bijzondere comfort. De modellen groeien mee met de groter wordende borst en geven voldoende steun.

 

Direct leverbaar

 1. Anita Maternity Lingerie - Zwangerschapsbeha Zwangerschapsbh
  Nu € 26,48 Normale prijs € 52,95
 2. Anita Maternity Lingerie - Zwangerschapsbeha Zwangerschaps bh
  Nu € 19,98 Normale prijs € 39,95
Zwangerschapsslip

Zwangerschapsslip

Bij de zwangerschaps bh zijn ook passende slips in verschillende modellen verkrijgbaar. De speciale snit geeft de babybuik voldoende ruimte om te groeien.

 

Direct leverbaar

 1. Anita Maternity Lingerie - Slip
  Nu € 9,98 Normale prijs € 19,95
 2. Anita Maternity Lingerie - Zwangerschapsslip
  Nu € 32,48 Normale prijs € 64,95

Anita Maternity Lingerie

Anita Maternity zwangerschapsbh

Het is algemeen bekend dat je tijdens en vlak na de zwangerschap een paar cup-maten kan groeien. Zoals de naam al zegt, groeit de meegroei zwangerschapsbh van Anita Maternity met de borsten mee door de elastische, maar stevige stof. Natuurlijk zijn er naast bh’s ook andere hulpmiddelen ontworpen om ons te ontlasten. Neem bijvoorbeeld de Anita babybelt steunband, deze draag je onder je buik en zorgt ervoor dat je rug ontlast wordt.

Natuurlijk kunnen we na de zwangerschap ook wel wat hulp gebruiken. De beste voedings bh’s zijn ontworpen om te zorgen dat we ook de borstvoedingsperiode zo comfortabel mogelijk door komen. Voor de post-zwangerschapsbuikjes is er natuurlijk ook een mooie oplossing. De ReBelt® panty bevordert het herstel van de buik en vormt op zachte wijze. Zo ben je voorbereid op ieder moment van je zwangerschap. Een tijd om nooit te vergeten!

 

 

Anita Maternity lingerie online

De Anita Maternity lingerie collectie is het hele jaar door te verkrijgen via onze online webshop. Natuurlijk kun je ook terecht in onze winkel voor extra begeleiding en passen. Tijdens je zwangerschap wil je non stop comfort, ondersteuning en stevigheid. Natuurlijk mag een mooie lingerie set ook niet vergeten worden. Anita Maternity biedt comfort en trend in één! Bekijk de hele Anita Maternity collectie voor een uitgebreid assortiment. Wij weten zeker dat er ook iets voor jou tussen zit. Je zwangerschap is een feestje met Anita Maternity lingerie!