Gratis verzending vanaf €65,- (m.u.v. sale) of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Anita Maternity Lingerie

Voor de dames die voor, tijdens of na de zwangerschap comfortabele en vrolijke lingerie zoeken hebben wij het perfecte merk… Anita Maternity! Dit gespecialiseerde merk van Anita richt zich op de zwangerschap. De lingerie en hulpmiddelen zorgen ervoor dat je je zo gemakkelijk mogelijk voelt in deze bijzondere tijd.

 
 

 

Kies een collectie:

 
  • Voedingsbh

  • Zwangerschapsbh

  • Zwangerschapsslip

  • Babybelt

  • Corrigerende tailleslip

Anita Maternity Lingerie

Anita Maternity zwangerschapsbh

Het is algemeen bekend dat je tijdens en vlak na de zwangerschap een paar cup-maten kan groeien. Zoals de naam al zegt, groeit de meegroei zwangerschapsbh van Anita Maternity met de borsten mee door de elastische, maar stevige stof. Natuurlijk zijn er naast bh’s ook andere hulpmiddelen ontworpen om ons te ontlasten. Neem bijvoorbeeld de Anita babybelt steunband, deze draag je onder je buik en zorgt ervoor dat je rug ontlast wordt.

Natuurlijk kunnen we na de zwangerschap ook wel wat hulp gebruiken. De beste voedings bh’s zijn ontworpen om te zorgen dat we ook de borstvoedingsperiode zo comfortabel mogelijk door komen. Voor de post-zwangerschapsbuikjes is er natuurlijk ook een mooie oplossing. De ReBelt® panty bevordert het herstel van de buik en vormt op zachte wijze. Zo ben je voorbereid op ieder moment van je zwangerschap. Een tijd om nooit te vergeten!

 

 

Anita Maternity lingerie online

De Anita Maternity lingerie collectie is het hele jaar door te verkrijgen via onze online webshop. Natuurlijk kun je ook terecht in onze winkel voor extra begeleiding en passen. Tijdens je zwangerschap wil je non stop comfort, ondersteuning en stevigheid. Natuurlijk mag een mooie lingerie set ook niet vergeten worden. Anita Maternity biedt comfort en trend in één! Bekijk de hele Anita Maternity collectie voor een uitgebreid assortiment. Wij weten zeker dat er ook iets voor jou tussen zit. Je zwangerschap is een feestje met Anita Maternity lingerie!

Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2017 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Gratis verzending vanaf €65,-