Antinéa

De lingerie van Antinéa is echt voor iedereen. Dit komt niet alleen door de perfecte afwisseling van materialen en kleuren, de bh cup-maten lopen namelijk van A t/m H. Antinéa is hiermee dus een van de merken met het grootste bereik in bh maten.

2 producten

Antinéa Essentiel Fit minimizer DCC2489 bleu de nuit
Antinéa Lingerie
€ 69,50
Nu € 34,75
Antinéa Classe Fitting naadloze beugelbeha DCC2469
Antinéa Lingerie
€ 73,50
Nu € 36,75

2 producten

per pagina

Antinéa bh's

Iedere Antinéa serie straalt een eigen stijl uit, wat zorgt voor veel diversiteit. Vrouwelijke printjes en klassieke kleuren maken de serie echt een 'must have' voor jouw lingerielade. Laat je verleiden door de elegante Antinéa collectie! Door de vele maten bh’s die gemaakt worden, zijn de wensen natuurlijk ook vrij uiteenlopend. De vrouw met een kleinere cup-maat zal eerder geneigd zijn om een push-up bh te kiezen. De grotere cup-maten worden dan weer perfect ondersteund met de beugel bh. Buiten deze 2 welbekende en geliefde modellen, heeft Antinéa zich ook gericht op de beugel bh met tulpsnit. Dit prachtige model zorgt ervoor dat de borsten ultiem gelift en gecentreerd worden, maar toch hun natuurlijke borstvorm behouden. Voor ons de perfecte combinatie!

 

De blijvende basisseries van Antinéa bh's zijn het hele jaar door bij ons te verkrijgen. De seizoensgebonden series zijn tijdelijk beschikbaar, maar daarom niet minder geliefd. Elke zomer en winter worden er weer series uitgebracht die precies passen bij de sfeer van het seizoen. Zo is er ook voor jou altijd een Antinéa setje naar wens!

 

Antinéa Lingerie sale

Naast de seizoen en basis collecties van Antinéa lingerie, vind je ook de allermooiste oude seizoen items in de sale. Shop je favoriete bh's en slips voor een fijn prijsje. Klik op de onderstaande link voor een mooi totaal overzicht van de Antinéa lingerie outlet. Veel shop plezier!

Klik hier voor de outlet