Danse des Sens

Aubade Lingerie
Danse des Sens

Kant waar je maar kijkt! De zwarte en de opale witte kleur zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Het kant heeft een rijke en delicate flora patroon, die een romantische uitstraling geeft.

Verkrijgbaar in de kleuren eau de rosezwart en opale.
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Lingerie basis Aubade

Wij zijn blij dat Aubade heeft besloten om ook de witte opale kleur, dit jaar toe te voegen aan hun basis assortiment lingerie. Als we kijken naar de lingerie in deze serie van Aubade dan zie je voornamelijk kant, prachtig kant. Dit kant is zo subtiel weergegeven en voelt heerlijk zacht aan. Het kant heeft een rijke en weelderige flora patroon, die zorgt voor een romantisch geheel. In deze basis collectie van Aubade vind je verschillende beha vormen, zo zit er de juiste pasvorm voor jou bij. De push up beha, de half-cup beha, de beugelbeha, de triangel beha en bralette. De bralette heeft een hoog fashion gehalte en heeft een naadloze vorm. De beugel beha OG13, dit is een full cup beha, en de OG14-02, dit is een half cup beha, gaan tot een cupmaat G. Deze zorgt voor extra ondersteuning en comfort. Ook zit er een verleidelijke all over kant body in deze serie lingerie zonder beugel.  

Als we kijken naar de slips, dan hebben we hier vier verschillende slips bij. De rioslip met een naadloze afwerking aan de achterzijde, zodat dit niet zichtbaar is onder je kleding. De tailleslip is heerlijk hoog, deze komt boven de navel en is geheel van kant. En dan zijn er ook nog de string vorm en de wel bekende Aubade Saint-Tropez short.