Chantal Thomass

Chantal Thomass collectie

De ultieme Franse lingerie vind je bij Chantal Thomass. Dit merk straalt pure ‘Paris chique’ uit. Als je niet van plan bent om te kiezen tussen mooi en comfortabel, is Chantal Thomass de perfecte oplossing. De beste en zachtste materialen zijn verwerkt in de ontwerpen om je dat luxueuze en sexy gevoel te geven dat iedere vrouw verdient. Het gebruik van kant in combinatie met zijde en tule geeft dat rijke Franse effect waar de collectie op gebaseerd is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chantal Thomass bh's

In elke serie brengt Chantal Thomass meerdere artikelen uit in verschillende modellen. Je kunt kiezen voor een elegante beugel bh of voor een verleidelijke push-up bh. Ook zijn er bijpassende slips, strings, boxers en accessoires zoals een porte-jarretelles of een kousenband. Met Chantal Thomass ben jij helemaal klaar voor iedere dag. Of je de elegante lingerie nu onder je dagelijkse outfits draagt, of je favoriete setje aantrekt tijdens een spannend avondje.. Chantal Thomass is jouw 'must have' voor ieder seizoen. Vul je lingerielade met je favoriete setjes en straal als nooit tevoren!

 

 

Chantal Thomass online

Chantal Thomass brengt in de zomer en in de winter een nieuwe collectie uit. De kleuren en materiaalbewerkingen worden aangepast aan het gevoel dat bij het seizoen past. Zo zit er altijd een setje bij voor jou! Begeef je in de zomer- of wintersfeer in jouw favoriete Chantel Thomass setjes. De warme, of juist hele lichte tinten zorgen voor een fantastische look. De verschillende details en toevoegingen maken ieder lingerie item pas echt af. Heb jij al een favoriet op het oog? Bekijk de hele Chantal Thomass collectie en shop je 'must have' setjes online! De volledige collectie is het hele jaar door online verkrijgbaar in onze webshop. Ook benieuwd naar de outlet? Shop de mooiste artikelen voor een fijn prijsje! Klik hier voor de outlet