Chantelle Badmode

In Chantelle badmode voel jij je op en top vrouw. De elegante bikini’s, tankini’s en badpakken laat je figuur prachtig uitkomen. De bijpassende accessoires zorgen voor een geweldige finishing touch. Paradeer zelfverzekerd over het strand of langs het zwembad.

Identity

Identity

Verkrijgbaar in de kleur colorful stripes.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Celestial

Celestial

Verkrijgbaar in de kleur deep blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Flowers

Flowers

Verkrijgbaar in de kleur cashmere flowers.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Glow

Glow

Verkrijgbaar in de kleur zwart.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Emblem

Emblem

Verkrijgbaar in de kleuren khaki green en lake blue.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Inspire

Inspire

Verkrijgbaar in de kleur sunshine.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Chantelle Badmode bikini

Chantelle badmode collectie 2023

De zomerse kleuren en printjes worden gecombineerd met fijne stoffen en een comfortabele pasvorm. Een luxueuze stijl en zonnige look zijn het gevolg. Ga de zomer in met de elegante Chantelle badmode collectie! Ben jij een vrouw van stijl, verleiding en elegantie? Dan is Chantelle badmode het ultieme zomer merk voor jou! Voel je zelfverzekerd in jouw favoriete Chantelle bikini, tankini of badpak. De zomerse accessoires maken ieder setje helemaal af. De luxueuze materialen, elegante kleuren, printjes én klassieke designs zorgen voor een super vrouwelijke zomercollectie. Of je nu een echte strandganger bent, of toch liever aan een tropisch zwembad ligt.. Chantelle presenteert een serie voor iedere locatie, gelegenheid en mood. Zo ben je voorbereid op ieder moment! Heb jij al een favoriet setje op het oog? Bekijk de hele Chantelle badmode collectie en ontdek jouw favoriete badmode set. De zomer begint pas echt met Chantelle badmode!

 

 

Chantelle bikini, tankini of badpak

Het blijft een lastige keuze.. Ga jij voor een zomerse bikini, een iets meer verhullende tankini of toch liever een trendy badpak? Ga voor een item dat jouw lichaam prachtig laat uitkomen. Laat je graag je lichaam zien? Ga dan voor een van de Chantelle bikini's . Loop jij er liever niet al te bloot bij? Dan zijn de Chantelle tankini of een Chantelle badpak een prima keuze. De prachtige printjes en zomerse kleurtjes zorgen samen met fijne en luxueuze stoffen en een elegant design voor een geweldig totaal plaatje. Laat je je liever adviseren? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom gezellig een dagje passen in de winkel. Wij weten zeker dat er ook iets moois voor jou tussen zit!

Alle collecties van Chantelle