Het is Chilly's Valentijns week! Ontvang €5,- korting bij besteding vanaf €50,-. Gebruik hiervoor de code: 5VALENTIJN23. Geldig van 07-02 t/m 14-02.
Stay Cool

Stay Cool

Craft Stay Cool is een serie met thermische kleding die zeer geschikt is voor sporters in de buitenlucht. Door middel van deze kledingstukken blijf je op lichaamstemperatuur, terwijl je bouwt aan grootse prestaties. Het houdt je lichaam koel in warm weer.

Direct leverbaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Craft Heren thermokleding Intensity

Stay Cool, de naam zegt het al. De thermokleding van Craft`s Stay Cool zorgt ervoor dat je niet over verhit raakt tijdens intensieve sport. De thermokleding van Stay Cool zorgen voor een goede ventilatie. De Cool Intensity shirts zijn voorzien van mesh zones, die er voor zorgen dat het lichaamsvocht goed wordt afgevoerd en zorgen voor een goede ventilatie. Om deze reden zijn de shirts van de Cool Intensity perfect voor de warme dagen of als jij het snel warm hebt en daardoor sneller behoefte hebt aan een maximale vochtafvoer en een optimale ventilatie. De Craft Cool Intensity is een nieuwe ontwikkeling en voorzien van een zeer lichte en elastisch stof. Bij deze lijn thermokleding is gebruik gemaakt van een zeer functionele polyester met CoolMax Air. De CoolMax air is een hoogwaardige vezel met schroefvormige microkanaaldoorsneden die zorgen voor een goed vochtbeheer en perfecte ademing.