Craft Men

De basis, daar begint het mee! Daarom kun je bij jouw perfecte basis van sportkleding bestellen van het merk Craft. Met Craft sportkleding ontvang je de beste pasvorm en materiaal. Voor elk type sporter vind je bij Craft de perfect basis.

2 producten

Craft Men Be Active set 1905332 999985 black/granite
Craft Men
€ 54,95
Nu € 27,48
Craft Greatness boxer 3-inch 1905488 9900 black/white
Craft Men
€ 19,95
Nu € 9,98

2 producten

per pagina

Craft Heren thermokleding

Craft is al meer dan 40 jaar een begrip in de sportwereld en is met recht een van de grootste spelers in de wereld van sportkleding en thermokleding. Dit hebben ze bereikt door al die jaren zich zelf te verbeteren en ze altijd doorgaan met het ontwikkelen van Craft sportkleding. Door die doorpakkendheid levert Craft enkel en alleen topkwaliteit en zorgen hierdoor  voor een betere prestatie. Of je nu een intensieve sporter bent, een mooi weer sporter of alleen thermokleding nodig hebt voor je wintersport vakantie. Je vind het bij de sportkleding van Craft. Craft heeft voor elke temperatuur, intensiteit en sport de juiste baselayer voor jou. Met de perfecte fitting, die het sporten comfortabeler maakt en je lichaamstemperatuur op peil houdt. Maar hoe vind je de juiste basis die bij jou past? We zetten ze voor je op een rijtje. Als eerste kies jij de intensiteit van de sport die je beoefend of gaat beoefenen. Deze hebben ze bij de Craft Sportkleding in vier categorieën verdeeld. De Craft Men Comfort serie, deze is bedoeld voor licht intensieve sport. Hierna komt Craft Men Intensity, welke is bedoeld voor de intensieve sport. Craft Men Extreme is bedoeld voor de die hards onder ons. Ofwel deze thermische kleding is bedoeld voor intensief gebruik op een top niveau. Het rijtje wordt afgesloten door Craft Men Wool. Deze serie is perfect voor allround gebruik, met een lichte intensiteit. Deze thermokleding zul je het meest gebruiken als sporter op de je wintersportvakantie en gaat skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen of een andere activiteit in extreme kou met een lage intensiteit. Deze thermokleding zorgt er voor dat je als sporter lekker warm blijft. Deze series worden, buiten de Craft Wool Men serie, ingedeeld op weersomstandigheden. De Stay Cool van Craft heren zorgt er voor dat je op warmere dagen een optimale ventilatie behoudt tijdens het sporten en je je warmte kwijt kan. De Be Active heren van Craft is het meest functioneel voor de mildere dagen. Deze ademt perfect en zorgt voor een goede vochtregulatie. En dan hebben we de Keep warm, de naam zegt het al. Deze houdt je lichaam lekker warm op de koude dagen.

 

Craft underwear Heren

Craft underwear heeft de perfect ondergoed voor tijdens het sporten, maar ook voor het dagelijks gebruik is deze serie met ondergoed fijn om te dragen door de goede draagcomfort. Uiteraard is de ondergoed van Craft Underwear, zoals we zijn gewend van dit merk ergonomisch en functioneel met een perfecte fitting! Zoals ze bij Craft zelf zeggen, we bieden de hoogste niveau van comfort. Dit gebeurt uiteraard niet alleen door de ergonomie en pasvorm bij Craft kleding, maar de materiaalkeuze is zeer belangrijk bij het ondergoed van Craft underwear. Het is tenslotte bedoelt als een tweede huid. De Craft Men Greatness zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Maar elke model heeft ook zijn eigenschappen. Zo houdt de Brief ofwel slip koel en droog. En is daarmee ideaal voor de warmere dagen en de zomer. De Craft Menn Greatness Boxer 3-inch houdt je koel tijdens de warme dagen. De 6-inch boxer hebben mazen aan de zijden en hebben een super cooling effect. Naar welk Craft ondergoed gaat jouw voorkeur uit?