Craft Studio

Craft Women
Craft Studio

Dames... Nieuwe outfit nodig voor je work-out? Craft Studio is super comfortabel en ook nog eens heel stijlvol. Je middagje sportschool of yoga les was nog nooit zo stylish met Craft sportkleding!

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

8 Artikel(en)

Per Pagina

8 Artikel(en)

Per Pagina

Craft dames sportkleding Studio

Wij zijn erg blij met deze serie sportkleding van Craft! Ze zorgen er voor dat je tijdens het sporten er ook nog eens stylish bij loopt. En dat met de comfotabele fitting die wij gewend zijn van Craft en hun sportkleding. Craft`s sportkleding Studio geeft zelfvertrouwen en is naast zijn looks ontworpen om intensieve training goed te doorlopen. Dus bestel nu jouw perfecte match aan Craft sportkleding.

Craft NRGY Women

De lijn NRGY is speciaal voor vrouwen ontworpen en heeft een sterke identiteit. Craft begint hiermee waar de traditionele sportkleding eindigt. Grof gaas gecombineerd met effen stof, dit zorgt voor een trendy look zonder gebruik te maken van prints. En daarom zijn we zo gek op het merk Craft. Uiteindelijk draait alles om het gebruik van materiaal en zorg dragen voor een optimale fitting om het sporten zo aangenaam mogelijk te maken. En juist door de afwisseling van deze stoffen zorgen ze er voor dat de sportkleding van Craft trendy en fashionable wordt, dat noemen wij perfectie.