Craft Women

Craft, een begrip in de sportwereld! En dat is niet zonder reden. Al meer dan 40 jaar zijn ze bij Craft hun pasvorm, materiaal en de structuur van sportkleding aan het door ontwikkelen. Ben jij een beginner of doorgewinterde sportster? Voor Craft maakt het niet uit, zij hebben voor ieder vrouw en sport omstandigheid de perfecte basis.

Craft Women
Stay Cool

Craft Stay Cool is een serie met thermische kleding die zeer geschikt is voor sporters in de buitenlucht. Door middel van deze kledingstukken blijf je op lichaamstemperatuur, terwijl je bouwt aan grootse prestaties en het houdt je lichaam koel in warm weer.

Direct leverbaar.

  Craft Women
  Craft Studio

  Dames... Nieuwe outfit nodig voor je work-out? Craft Studio is super comfortabel en ook nog eens heel stijlvol. Je middagje sportschool of yoga les was nog nooit zo stylish met Craft sportkleding!

  Direct leverbaar.

  Craft Women
  Be Active

  Craft Be Active is een serie gemaakt om je droog en warm te houden tijdens alle soorten trainingen in normale tot koude omstandigheden. De kleding heeft een uitstekend lichaamstemperatuurbeheer.

  Direct leverbaar. 

  Craft Women
  Run

  Verkrijgbaar in de kleur zwart.

  Direct leverbaar.

  Craft Women
  Keep Warm

  Craft Keep Warm thermische kleding behoudt een uitstekende lichaamstemperatuurbeheer tijdens trainingen in zeer koude temperaturen. Keep Warm is ontworpen voor allerlei soorten trainingen, zowel beschikbaar voor inspannende als voor minder inspannende activiteiten. Het houdt je lichaam warm waar het het hardst nodig is. 

  Direct leverbaar.

  Craft Women
  Greatness

  Functioneel ondergoed,gecombineerd met ergonomie en de beste stofsamenstelling, die uitermate geschikt is voor tijdens het sporten. De boxer, hipster, string en slip hebben een optimale fitting en zorgen er voor dat je lijf koel en droog blijven tijdens het sporten. Of dit nu in de zomer tijdens het hardlopen is of in de sportschool.

  Direct leverbaar.

  Craft Baselayer Women

  Craft maakt sporten nog leuker met de dames thermokleding ! Craft  heeft de perfecte sportkleding en thermokleding voor mannen en vrouwen. Craft heeft een functionele basislaag voor thermische kleding gecreëerd die geschikt zijn voor alle temperaturen en verschillende soorten activiteiten. Deze baselayer van Craft is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is gekenmerkt door het effectief weg voeren van lichaamsvocht. Het zweet wordt verdampt of doorgegeven aan de volgende laag thermokleding. Deze hoogwaardige kwaliteits thermokleding voldoet aan de eisen die sporters stellen aan hun sportkleding en thermokleding. Dit heeft Craft thermo  te danken aan het feit dat zij al 40 jaar non stop hun Craft thermokleding verbeteren en ze bij Craft altijd aan het door ontwikkelen zijn. Ook werken zij nauw samen met topsporters, die als geen ander weten hoe goede sportkleding en thermokleding  moet aanvoelen en aan welke eisen deze moeten voldoen. Om de juiste thermokleding van jouw Craft shirt, broek of ondergoed  te kiezen wordt er gekeken naar temperatuur. Ofwel heb je jouw ideale basis laag nodig voor warme dagen, de natte herfst of een koude winterdag. Daarnaast wordt er gekeken hoe intensief je jouw Craft thermokleding  zal gaan gebruiken. De basislaag van de Craft kleding wordt onderverdeeld in 3 soorten:

  Stay cool: Thermische kleding voor de warme dagen, met een optimale ventilatie.

  Be active: Functionele thermokleding voor de milde en wat koudere dagen. Ademt perfect en zorgt voor een goede vochtregulatie.

  Keep warm: De naam zegt het al. Deze thermokleding zorgt er tijdens de extreem koude dagen voor dat je lichaamstemperatuur op peil blijft. De stof is hierop aangepast, maar zorgt er wel voor dat de bewegingsactiviteit  in jouw Craft shirt, broek of underwear niet belemmerd wordt.

  Voor elke weersomstandigheid kun je de intensiteit van jouw sport kiezen als het gaat om Craft thermo. Zo is er voor de basislaag van Craft de Craft Women comfort, Craft Women Intensity, Craft Women Extreme en tenslotte de Craft dames Wool.

   

  Craft Women studio

  De serie sportkleding Studio van Craft Dames, is een serie met sportkleding gemaakt met de comfort die we zijn gewend van Craft. Craft`s sportkleding lijn Studio is gemaakt volgens de laatste trends en mode en dat is iets wat vrouwen graag zien. Sporten in goede kleding, maar dat mag er dan ook wel een beetje fashionable uit zien. En dat is iets, dat je kan overlaten aan Craft. Scoor nu jouw Craft sprotkleding in de vorm van een shirt, broek en jacket.