Craft Women

Craft, een begrip in de sportwereld! En dat is niet zonder reden. Al meer dan 40 jaar zijn ze bij Craft hun pasvorm, materiaal en de structuur van sportkleding aan het door ontwikkelen. Ben jij een beginner of doorgewinterde sportster? Voor Craft maakt het niet uit, zij hebben voor ieder vrouw en sport omstandigheid de perfecte basis.

4 producten

Craft Studio charge singlet 1907040 plexi melange
Craft Women
€ 34,95
Nu € 17,48
Craft Run Essential short tights 1904776 9999 black
Craft Women
€ 44,95
Nu € 22,48
Craft Run sport bh 1907180 999000 black
Craft Women
€ 59,95
Nu € 29,98
Craft Greatness hipster 1904193 9999 black
Craft Women
€ 19,95
Nu € 9,98

4 producten

per pagina

Craft Baselayer Women

Craft maakt sporten nog leuker met de dames thermokleding ! Craft  heeft de perfecte sportkleding en thermokleding voor mannen en vrouwen. Craft heeft een functionele basislaag voor thermische kleding gecreëerd die geschikt zijn voor alle temperaturen en verschillende soorten activiteiten. Deze baselayer van Craft is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is gekenmerkt door het effectief weg voeren van lichaamsvocht. Het zweet wordt verdampt of doorgegeven aan de volgende laag thermokleding. Deze hoogwaardige kwaliteits thermokleding voldoet aan de eisen die sporters stellen aan hun sportkleding en thermokleding. Dit heeft Craft thermo  te danken aan het feit dat zij al 40 jaar non stop hun Craft thermokleding verbeteren en ze bij Craft altijd aan het door ontwikkelen zijn. Ook werken zij nauw samen met topsporters, die als geen ander weten hoe goede sportkleding en thermokleding  moet aanvoelen en aan welke eisen deze moeten voldoen. Om de juiste thermokleding van jouw Craft shirt, broek of ondergoed  te kiezen wordt er gekeken naar temperatuur. Ofwel heb je jouw ideale basis laag nodig voor warme dagen, de natte herfst of een koude winterdag. Daarnaast wordt er gekeken hoe intensief je jouw Craft thermokleding  zal gaan gebruiken. De basislaag van de Craft kleding wordt onderverdeeld in 3 soorten: Stay cool Thermische kleding voor de warme dagen, met een optimale ventilatie.

Be active Functionele thermokleding voor de milde en wat koudere dagen. Ademt perfect en zorgt voor een goede vochtregulatie.

Keep warm. De naam zegt het al. Deze thermokleding zorgt er tijdens de extreem koude dagen voor dat je lichaamstemperatuur op peil blijft. De stof is hierop aangepast, maar zorgt er wel voor dat de bewegingsactiviteit  in jouw Craft shirt, broek of underwear niet belemmerd wordt.

Voor elke weersomstandigheid kun je de intensiteit van jouw sport kiezen als het gaat om Craft thermo. Zo is er voor de basislaag van Craft de Craft Women comfort, Craft Women Intensity, Craft Women Extreme en tenslotte de Craft dames Wool.

 

Craft Women studio

De serie sportkleding Studio van Craft Dames, is een serie met sportkleding gemaakt met de comfort die we zijn gewend van Craft. Craft`s sportkleding lijn Studio is gemaakt volgens de laatste trends en mode en dat is iets wat vrouwen graag zien. Sporten in goede kleding, maar dat mag er dan ook wel een beetje fashionable uit zien. En dat is iets, dat je kan overlaten aan Craft. Scoor nu jouw Craft sprotkleding in de vorm van een shirt, broek en jacket.