Elomi

Elomi is het perfecte merk voor dames met een maatje én cupmaatje meer. De cupmaten lopen t/m cup O. In elk maat ben je verzekerd van ultieme ondersteuning en dagelijks draagcomfort. Er wordt in alle bh’s en slips gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, essentieel voor een perfecte pasvorm.

Kintai

Kintai

Verkrijgbaar in de kleur black.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Priya

Priya

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en rose gold.

De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

Brianna

Brianna

Verkrijgbaar in de kleuren black en white.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Cate

Cate

Verkrijgbaar in de kleuren black, white, latte (huidskleur), hazel en rosewood.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Matilda

Matilda

Verkrijgbaar in de kleuren rose, black en white.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werdagen.

Kim

Kim

Verkrijgbaar in de kleuren black en caramel.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Smooth

Smooth

Verkrijgbaar in de kleuren sahara en black.

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Pagina

Elomi Lingerie bh en slip

Elomi collecties

De missie van Elomi: Laat alle vrouwen zich zelfverzekerd en mooi voelen! Elke vrouw heeft het namelijk in zich. Door het gebruik van vrolijke kleuren die elke huid laten oplichten, laat elke collectie je stralen. Elomi gaat in de maten door waar de meeste andere merken stoppen, waardoor ze een hele nieuwe groep dames aanspreken. Met een maatje meer kan je namelijk ook een prachtige lingerie set dragen, met de perfecte ondersteuning die bij je figuur past! Elomi geeft je dat krachtige gevoel, dat iedere vrouw hoort te voelen. Elomi lingerie laat je curves geweldig uitkomen en dat merk je direct. Je bent immers prachtig! En zo mag je je ook voelen.. Laat je betoveren door de lingerie van Elomi!

 

 

Elomi lingerie online

Elke zomer en winter brengt Elomi lingerie een nieuwe collectie uit met vernieuwende series en basisartikelen in een betoverende seizoenskleur. Het hele jaar door kun je bij ChillyHilversum de gehele Elomi collectie online bestellen. Wij weten zeker dat er iets moois en comfortabels voor jou tussen zit. Bekijk het hele aanbod voor inspiratie en ontdek je favorieten! Het is nu alleen nog aan jou om te kiezen… Welke collectie past het best bij jou?