Het is CYBER MONDAY! Alleen vandaag krijg je €10,- korting bij besteding van €75,-. Gebruik hiervoor de code: CYBERMONDAY20.
Cassiopée

Cassiopée

 De lingerie Cassiopee van Empreinte is geheel naadloos. Een waar kunstwerk om naar te kijken, door de verfijnde broderie en kantwerk die hierbij is gebruikt. Prachtige lingerie die ook nog een corrigerend is, wat willen we nog meer?

Verkrijgbaar in de kleur rose sauvage, silk en zwart.
De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Empreinte corrigerend

Empreinte zet met de lingerie lijn Cassiopée corrigerende lingerie opnieuw op de kaart! Want zeg nu zelf, corrigerende lingerie staat niet bekend om zijn verfraaide ontwerpen. Empriente zet hiermee echt een trend mee. Want wat ziet het er mooi uit! De lingerie is een kunst werk om naar te kijken door haar verfraaide broderie en kantwerk die verwerkt is in deze lingerie. Je kan kiezen uit een prachtige naadloze beugel beha, die geheel voorzien is van dit kunstwerk. Of ben jij meer het type voor een spacer beha? Er zijn twee soorten hierin te krijgen, de spacer beha en de spacer plunge beha. Match een van deze bh’s met de string, slip, shorty of tailleslip en je look is compleet.