Sloggi nu 3+1 gratis. Korting wordt automatisch verrekend. M.u.v. Multipacks.
Lilly Rose

Lilly Rose

De lingerie van Empreinte’s Lily Rose is een en al voorbeeld van Franse invloeden. Dit zie je niet alleen door de mooi afwerkingen en de prachtige bloemenbroderie, maar als je goed kijkt zie je klassieke Franse kenmerken die deze serie benadrukken.

Verkrijgbaar in de kleuren wit, chantilly en zwart.
De levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Franse invloeden Empreinte

Dat dit Franse merk ook echt Franse kenmerken heeft, daar zijn wij inmiddels al achter. Alle lingerie die Empreinte aanbiedt is voorzien van prachtige Frans kant, broderie, hoogwaardige kwaliteit stoffen en pasvormen. Dat is de kracht van de beha’s en slips die Empreinte in zijn assortiment heeft en dat allemaal ook voor dames die een grotere cupmaat hebben. We weten allemaal dat het aanbod niet groot is voor dames met een cupmaat meer, die ook houden van mooi afgewerkte, romantische lingerie houden. Daar weet Empreinte feilloos op in te spelen en dat doen zij met perfectie, zoals we gewend zijn van de Fransen. 

Lily Rose sluit natuurlijk perfect aan met haar lingerie, maar als we beter naar het ontwerp kijken van deze lingerie, dan zie je steeds meer kenmerken en kom je erachter dat er echt over het ontwerp van de beha’s en slips is nagedacht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de stof die wordt gebruikt voor de lingerie. Ze noemen dit “Toile de Jouy “. Dat staat bekend om het design van de stof en werd vroeger vaak gebruikt als decoratieve stoffen, zoals op banken en stoelen of gordijnen. Dit ontwerp wordt benadrukt door klassieke en karakteristieke motieven. Het ontwerp van deze serie lingerie zit vol gedetailleerde tekeningen. Google het maar eens, dan zie je dat de Toile de Jouy overeenkomt met het ontwerp die is gebruikt op de lingerie van Lily Rose.  Ook heeft de lingerie van Lily Rose’s Empreinte een mooi detail in het midden met een parelmoerige kleur die op een satijnen lint is verwerkt. En heb je de fijne ajour- elementen al gezien op de beha’s? Dit zijn de opengewerkte details die je in het midden van de beha ziet en in het midden van beide cups. Dat is het leuke van deze serie lingerie, het is niet zomaar een ontwerp. Er is over nagedacht en als je  deze achtergrond weet, dan ga je deze mooie lingerie toch met net even andere ogen bekijken. Weet jij al welke van de 2 beha’s jij gaat matchen met een van de vier slips?