Fantasie Swim

Fantasie Swim bikini's, badpakken, tankini's en beach accessoires zijn gemaakt op de perfecte pasvorm die je gewend bent van Fantasie lingerie. De stevigheid en comfortabele pasvorm worden in elk badmode artikel gegarandeerd. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fantasie Swim badpak

Badpakken van Fantasie Swim zijn er in de meest uiteenlopende modellen en maten. De maten lopen op t/m cup M. De perfecte pasvorm en stevigheid wordt bereikt door de ingebouwde beugel bh. De meeste Fantasie Swim badpakken zijn ook voorzien van een verstevigde stof bij het buikgedeelte. Het licht corrigerende effect doet al wonderen voor je silhouet. Door de verstelbare schouderbandjes kun je de lengte van het badpakken iets bijstellen. We hebben trouwens ook nog eens steeds vaker een speciaal model in de collectie. Bijvoorbeeld een badpak met één schouderbandje, zeer retro, super hip!

 

 

Mix & Match Fantasie bikini en tankini

De bikini's van Fantasie Swim kun je altijd zelf samenstellen. Heb je dus een kleine bh omvang, maar een bredere maat nodig voor je heupen? Of juist andersom? Geen probleem! Bij Fantasie kun je je eigen bikini of tankini bij elkaar mixen en matchen. Zo heb je altijd je perfecte topje bij het perfecte broekje en ook nog in de goede maat! Ook de losse bikini- en tankinitops zijn gespecialiseerd in stevige pasvormen voor de grote cupmaten.

 

Fantasie Swim accessoires

De Fantasie Swim accessoires zijn altijd perfect aangepast aan de badmode van de serie. Dezelfde print is meestal gebruikt om te zorgen voor de perfecte match. De jurkjes die er in sommige serie bij zitten, kun je natuurlijk ook gewoon aan naar buiten. Het is uiteraard zonde om zo'n elegante maxi dress alleen op het strand te dragen. Zo zie je er in Fantasie Swim & accessoires iedere zomerdag weer prachtig uit!

De complete Fantasie Swim collectie vind je het hele jaar door online terug via ChillyHilversum.nl. Een selectie van de Fantasie Swim series en modellen kun je bewonderen in onze winkel in Hilversum.