Freya Active

Bij Chilly Hilversum kun je online een sport bh kopen van verschillende merken. Freya Active is één van de topmerken in sport bh's in Europa. Deze sport bh is er van cup B tot en met L en van omvang 60 tot en met 90. Freya Active heeft dus voor bijna iedereen een sportbh!

2 producten

hot crimson
Freya Active
€ 60,95
Nu € 30,48
Freya active sport bh met softcups AA4002 white
Freya Active
€ 49,75
Nu € 24,88

2 producten

per pagina

Waarom een sport bh?

Een goede sport bh is belangrijk. Zowel voor je gevoel als voor je lichaam. Het lingerie merk Freya weet als geen ander waar een goede bh aan moet voldoen. Deze vakkennis heeft Freya toegepast op het maken van sport bh's.

 

 

Freya Sport bh met beugel

De meest verkochte sport bh van Freya Active is de sport bh met beugel. Wanneer je deze sport bh online koopt, zul je blij verrast zijn met het comfort en de stevigheid ervan. Deze sport bh is er met verschillende uitstralingen en in diverse cup hoogtes. Een trendy sport look, met het nodige support en een hoog draagcomfort.. Laat je van je sportieve kant zien met Freya Active!

Voorgevormde sport bh

Veel vrouwen dragen in het dagelijks leven graag een voorgevormde bh, omdat een voorgevormde bh als voordeel heeft dat het de borsten mooi centreert en je de tepels er niet doorheen ziet. Freya Active heeft daarom een sport bh gemaakt met voorgevormde cups. Het hoogwaardige materiaal van deze sport bh is dusdanig gekozen, dat het een ademend effect heeft. Daarom zul je ondanks dat deze voorgevormde spacer sport bh wat dikker aanvoelt, er tijdens het sporten qua warmte niets van merken. Dit komt doordat Freya Active het materiaal Coolmax in deze voorgevormde sport bh verwerkt heeft. Dit zorgt ervoor dat vocht en warmte direct worden afgevoerd.

 

Online Sport bh's

Uiteraard helpen we je graag bij het uitzoeken van de juiste sport bh. Je kunt je sport bh bij ChillyHilversum online kopen en daarbij om advies vragen via mail, chat of telefoon. Of je komt gezellig passen in onze winkel in Hilversum. Dan kun je rekenen op een goed advies van onze stylistes, die echte lingerie experts zijn. Uiteraard is de hele collectie ook online te bestellen. Shop je favoriete sport bh's!