Implicite

Implicite collectie

Veelzijdig, elegant en soms zelfs een tikkeltje spannend… Zo zouden wij Implicite het liefst omschrijven. De lingerie collectie is geschikt voor elke gelegenheid. Op zoek naar een basic setje voor onder een strakke outfit? Geen probleem! De series ‘Touch me’ en ‘Neon’ hebben de perfecte invisible looks die je nodig hebt. Zin in mysterieus kant en intense kleuren? Dan heeft Implicite altijd wel een prachtig setje voor je!

1 product

Implicite Intense balconnet bh 25D330 ivory
Implicite Lingerie
€ 50,00
Nu € 25,00

1 product

per pagina

Implicite bh's

Bij Implicite staan draagcomfort en de perfecte pasvorm op nummer 1. Precies om deze reden zijn de verschillende series zo uitgebreid in verschillende modellen. Implicite heeft aan iedere dame gedacht, zodat er altijd een bh is die jou als gegoten zit. Je kunt bijvoorbeeld in elke serie wel slagen voor een push-up beha, voorgevormde beha of beugelbeha zonder padding. Dankzij deze veelzijdigheid zit er zeker ook iets moois voor jou tussen!

Bij je mooie Implicite bh hoort natuurlijk ook een bijpassende slip. Je kunt kiezen uit vele combinaties met de verschillende bh’s en slips. Creëer je eigen setje, zo draag je precies wat bij jou past! Geef jezelf over aan de mooie patronen en kleuren die voor een super verleidelijk resultaat zorgen. Kies jij voor verleidelijk kant met een spicy randje.. of toch liever een invisible look? Het is allemaal mogelijk met Implicite lingerie. Schitter en voel je goed!

 

 

Implicite online webshop

Elke zomer en winter komen er nieuwe series en kleuren uit die perfect passen bij de sfeer van het seizoen.  In de seizoens collectie pakt Implicite keer op keer uit met prachtige ontwerpen met kant en broderie. Naast de geweldige vernieuwende seizoen series, heeft Implicite ook basis items, die een langere tijd verkrijgbaar zijn. Dubbel zo veel pret dus! Het hele jaar door bestel je online de nieuwste series en basiscollectie bij ChillyHilversum.